Με βαρύ rotation, χωρίς Τσιμίκα! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Liverpool vs Arsenal

Διοργάνωση: League Cup
Έδρα: Anfield
Ημερομηνία: 01.10.2020

Ώρα έναρξης: 21:45
Διαιτητής: Kevin Friend
Τηλεοπτική μετάδοση: NovaSports 24HD

Νέα ομάδας:

Το απόλυτο των νικών συνεχίστηκε για τη Liverpool το βράδυ της Δευτέρας με κυριαρχία και νίκη επί της Arsenal. Οι Κανονιέρηδες προηγήθηκαν στο Anfield με 0-1, έπειτα από τραγικό λάθος του Robertson, με τον Mane να ισοφαρίζει άμεσα και τον Σκωτσέζο αμυντικό των Reds να εξιλεώνεται λίγα λεπτά αργότερα σημειώνοντας το 2-1.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να σφυροκοπούν τον αντίπαλο τους με διαρκείς επιθέσεις και τεράστια ποσοστά κατοχής της μπάλας, αφήνοντας όμως πάντα περιθώριο στους φιλοξενούμενους να ελπίζουν πως μπορούν να φύγουν από το Merseyside χωρίς να ηττηθούν, με τον Lacazette μάλιστα να σπαταλάει δύο τετ-α-τετ κόντρα στον Alisson.

Τις ελπίδες αυτές φρόντισε να εξανεμίσει ο νεοαποκτηθείς Diogo Jota, ο οποίος λίγα λεπτά πριν την εκπνοή της αναμέτρησης διαμόρφωσε το τελικό 3-1, έχοντας περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο προ ολίγων λεπτών. Με τη νίκη αυτή οι Reds έφτασαν στους 9 βαθμούς και θα ταξιδέψουν στο Birmingham για το 4/4 πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Απόψε το ενδιαφέρον της ομάδας όμως είναι ξεκάθαρα στραμμένο στην αναμέτρηση -πάλι κόντρα στους Λονδρέζους, πάλι στο Anfield- για τους 16 του League Cup. Σε αυτή, όπως άλλωστε το συνηθίζει, ο Jurgen Klopp αναμένεται να παρατάξει μια ενδεκάδα που θα υποστεί βαρύτατο rotation.

Στο ήδη γνωστό απουσιολόγιο των Jordan Henderson, Joel Matip και Alex Oxlade-Chamberlain συμπεριλαμβάνονται πλέον και οι θερινές μεταγραφές της Liverpool, Thiago και Κώστας Τσιμίκας. Ο τελευταίος αντιμετωπίζει μικρό πρόβλημα τραυματισμού, ενώ ο Ισπανός μέσος βρέθηκε θετικός στον COVID-19 και θα απομονωθεί για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Αντίπαλος:

Με ισχυρές φιλοδοξίες ξεκίνησε η σεζόν 2020/21 για την Arsenal του Mikel Arteta. Η εικόνα της ομάδας έχει σαφώς βελτιωθεί από τη στιγμή που ανέλαβε ο Ισπανός πρώην μέσος των Λονδρέζων, τα αποτελέσματα της παρουσιάζουν περισσότερη σταθερότητα, ενώ κατέκτησε το FA Cup, και το Community Shield απέναντι στην αποψινό της αντίπαλο.

Απόντες από το σημερινό παιχνίδι στο Anfield θα είναι οι τραυματίες Calum Chambers, Gabriel Martinelli, Emile Smith-Rowe και Pablo Mari, ενώ οι Cedric Soares και Σωκράτης Παπασταθόπουλος θεωρούνται αμφίβολοι. Ο Ισπανός τεχνικός των Λονδρέζων αναμένεται να πραγματοποιήσει και ο ίδιος βαρύ rotation.

Πιθανές εντεκάδες:

Liverpool (4-3-3): Adrian – Williams, Williams, Gomez, Milner – Grujic, Minamino, Jones – Shaqiri, Origi, Jota
Arsenal (3-4-3): Runarsson – David Luiz, Gabriel, Tierney – Maitland-Niles, Willock, Ceballos, Saka – Pepe, Nketiah, Nelson

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *