Με απουσίες για τη ρεβάνς και το -3! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Liverpool vs West Ham

Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: Anfield
Ημερομηνία: 05.03.2022

Ώρα έναρξης: 19:30
Διαιτητής: Jonathan Moss
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

Νέα ομάδας:

Νίκη σπουδαίας σημασίας πήρε μεσοβδόμαδα η Liverpool κόντρα στη Norwich (4/4 για τους Reds κόντρα στα Καναρίνια την τρέχουσα σεζόν) και έτσι προκρίθηκε στα προημιτελικά του FA Cup όπου και θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Nottingham Forest – Huddersfield για μια θέση στα ημιτελικά στο Wembley! Σήμερα, αργά το απόγευμα, η ομάδα του Jurgen Klopp επιστρέφει στην αγωνιστική δράση του πρωταθλήματος για έναν τεράστιο αγώνα, τον οποίο αν νικήσει θα πλησιάσει την Manchester City και πάλι στους 3 πόντους!

Σημαντικές απουσίες για τον Γερμανό προπονητή, με τους Thiago και Naby Keita να τραυματίζονται για ακόμη μία φορά, πρόβλημα που αποδυναμώνει σημαντικά τον άξονα της ομάδας. Τραυματίας είναι και ο Roberto Firmino, ενώ ο Joel Matip αντιμετωπίζει ασθένεια που θα τον αφήσει εκτός της σημερινής αναμέτρησης. Τέλος, o Curtis Jones θεωρείται αμφίβολος, με το κέντρο της ομάδας να απαρτίζεται πιθανότατα από τους Fabinho, Henderson και έναν εκ των Harvey Elliott και Oxlade-Chamberlain με τον πρώτο να έχει μικρό προβάδισμα για τη θέση στο αρχικό σχήμα του Klopp.

Αντίπαλος:

Η West Ham είναι η μία από τις δύο ομάδες που έχουν κερδίσει τη Liverpool την σεζόν 2021/22, με το τους Λονδρέζους να επικρατούν με 3-2 τον Νοέμβριο, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Premier League. Και παρόλο που η φόρμα των Hammers υποχώρησε κατά κάποιο βαθμό, η θέση της στον βαθμολογικό πίνακα παραμένει ισχυρότατη, καθώς έπειτα από 27 αγωνιστικές η ομάδα του David Moyes βρίσκεται στην 5η θέση, στο -2 από την 4η Manchester United και το Champions League με τις συμπολίτισσες Arsenal και Tottenham, ωστόσο, να την καταδιώκουν ιδιαίτερα έντονα.

Απόντες για τη West Ham θα είναι οι Vladimir Coufal, Angelo Obgonna, Arthur Masuaku που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ ο Andriy Yarmolenko δεν έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή με προορισμό το Merseyside με τον Ουκρανό να απέχει προσωρινά από τους αγωνιστικούς χώρους λόγω της στρατιωτικής εισβολής της Ρωσίας στην πατρίδα του.

Πιθανές εντεκάδες:

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson – Elliott, Fabinho, Henderson – Salah, Jota, Mane
West Ham (4-2-3-1): Fabianski – Johnson, Dawson, Zouma, Cresswell – Soucek, Rice – Bowen, Lanzini, Fornals – Antonio

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *