Με απουσίες για την νίκη στο Βέλγιο! (Pregame)

Μετά την πρώτη της απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα, η Liverpool επιστρέφει στην Ευρωπαϊκή δράση, ταξιδεύοντας στο Βέλγιο!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: Genk vs Liverpool

Διοργάνωση: Champions League
Έδρα: Luminus Arena
Ημερομηνία: 23.10.2019
Ώρα έναρξης: 22:00
Διαιτητής: Slavko Vincic
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 3HD

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:

Η ισοπαλία στο ντέρμπι των Reds με την Manchester United στο Old Trafford αποτέλεσε την πρώτη απώλεια των φιλοξενούμενων στην Premier League, σε ένα παιχνίδι επισκιασμένο από την διαιτησία του Martin Atkinson. Συγκεκριμένα, ο Άγγλος δεν υπέδειξε φάουλ πάνω στον Divock Origi και η United ξεκίνησε μια αντεπίθεση από όπου και προήλθε το γκολ του Marcus Rashford. Η εχθρική διαιτησία συνεχίστηκε σε όλο το παιχνίδι με τα παράπονα του Jurgen Klopp προς τον τέταρτο διαιτητή να είναι αδιάκοπα. Ωστόσο η αλλαγή του Adam Lallana αποδείχθηκε χρυσή με τον μέσο να σκοράρει στο 85′ και να χαρίζει τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του. 

Για την σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην Genk, στην οποία η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του Klopp, ο Γερμανός τεχνικός θα χει δύο σημαντικές αμυντικές απουσίες, των Alexander-Arnold και Matip, με τον πρώτο να έχει ίωση και τον δεύτερο μικρό πρόβλημα στο γόνατο, ωστόσο και οι δύο αναμένεται να επιστρέψουν στο Κυριακάτικο παιχνίδι με την Tottenham.

Τέλος, ο Mohamed Salah ταξίδεψε με την ομάδα -δεν είχε ταξιδέψει στο Manchester- , η παρουσία του όμως στο αρχικό σχήμα αν και πιθανή, δεν είναι δεδομένη.

Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί είτε ο James Milner με έναν εκ των Gomez και Lovren στην θέση του στόπερ, ειδάλλως ο Joe Gomez θα αγωνιστεί εκεί με τον Lovren να μετακινείται σε ρόλο κεντρικού αμυντικού και τον Milner σε κεντρικό ρόλο.  
ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:
Η Genk κατέκτησε πέρυσι το τέταρτο πρωτάθλημα της ιστορίας της και προκρίθηκε στο φετινό Champions League έπειτα από μία απουσία οχτώ ετών. Η φετινή σεζόν δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο για τους Βέλγους, καθώς βρίσκονται στην 5η θέση του πρωταθλήματος μετά από 10 παιχνίδια, δέκα πόντους από την πρώτη Brugge. 
Η πορεία στα αστέρια επίσης ξεκίνησε κάθε άλλο παρά ιδανικά, με την Genk να γνωρίζει την συντριβή στην Αυστρία με 6-2 από την Salzburg στην πρεμιέρα. Ωστόσο, την επόμενη αγωνιστική κράτησε την Napoli στην λευκή ισοπαλία, γεγονός που αποδεικνύει πως αποτελεί υπολογίσιμη δύναμη ιδίως στην έδρα της.

Ο προπονητής της ομάδας, Felice Mazzu, δεν θα έχει στην διάθεση του τον Danny Vukovic, βασικό τερματοφύλακα της Genk τις δύο περασμένες σεζόν, 
ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ:
Liverpool και Genk θα τεθούν αντιμέτωπες για πρώτη φορά στην ιστορία τους.
ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:
Genk (4-2-3-1): Coucke – Maehle, Lucumi, Cuesta, Uronen – Berge, Hrosovsky – Ito, Haggi, Bongonda – SamattaLiverpool (4-3-3): Alisson – Gomez, Lovren, Van Dijk, Robertson – Milner, Fabinho, Keita – Salah, Firmino, Mane

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *