Με αμφίβολο Firmino, για την πρόκριση! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Liverpool vs RB Leipzig

Διοργάνωση: Champions League
Έδρα: Puskas Arena
Ημερομηνία: 10.03.2021

Ώρα έναρξης: 22:00
Διαιτητής: Clement Turpin
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

Νέα ομάδας:

Την έκτη σερί ήττα στο Anfield γνώρισε η Liverpool το μεσημέρι της Κυριακής. Μετά τις Burnley, Brighton, Manchester City, Everton και Chelsea, ήρθε η σειρά και της 18ης Fulham να περάσει από το Merseyside, με τους Reds να αδυνατούν και πάλι να σκοράρουν στο γήπεδο τους. Έτσι, η ομάδα του Jurgen Klopp βρίσκεται στην 8η θέση, στο -7 από την Chelsea που καταλαμβάνει την 4η θέση και μόλις 3 πόντους μπροστά από την Aston Villa που μάλιστα μετράει και δύο παιχνίδια λιγότερα.

Στο μοναδικό θετικό της τρέχουσας περιόδου, η Liverpool επιστρέφει στην Βουδαπέστη για να αντιμετωπίσει ”εντός έδρας” την Λειψία, έχοντας το υπέρ της 0-2 από τον τυπικά εκτός έδρας αγώνα, που επίσης είχε λάβει χώρα στην ουγγρική πρωτεύουσα. Οι Reds ευελπιστούν πως θα μπορέσουν να υπερασπιστούν το πλεονέκτημα της πρώτης αναμέτρησης και να προκριθούν στα προημιτελικά της διοργάνωσης, με τον Roberto Firmino να θεωρείται αμφίβολος, κάτι που ισχύει και για τον Ozan Kabak. Εκτός παραμένουν οι Henderson, Gomez, Matip και Van Dijk.

Αντίπαλος:

Στη δεύτερη θέση της Bundesliga βρίσκεται η Λειψία μετρώντας 53 βαθμούς, δύο λιγότερους από την Bayern που κατέχει την πρωτιά της κούρσας. Οι Γερμανοί αποτελούν την πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα έχοντας έξι συνεχόμενες νίκες με 15 γκολ ενεργητικό και 3 παθητικό, ενώ έχουν προκριθεί και στα ημιτελικά του κυπέλλου Γερμανίας.

Aπόντες για την ομάδα του Julian Nagelsmann είναι οι Dominik Szoboszlai, Angelino καθώς και ο Konrad Laimer. O Willi Orban κρίνεται αμφίβολος.

Πιθανές εντεκάδες:

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Phillips, Fabinho, Robertson – Wijnaldum, Thiago, Jones – Salah, Jota, Mane
RB Leipzig (3-5-2): Gulacsi – Mukiele, Upamecano, Klostermann – Adams, Sabitzer, Kampl, Olmo, Halstenberg – Sorloth, Nkunku

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *