Με άγνωστο στόπερ για βήμα πρόκρισης! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Atalanta vs Liverpool

Διοργάνωση: Champions League
Έδρα: Atleti Azzurri d’Italia
Ημερομηνία: 03.11.2020
Ώρα έναρξης: 22:00
Διαιτητής: Ovidiu Hategan
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 3HD

Νέα ομάδας:

Μια νίκη-καρμπόν με αυτή επί της Sheffield United πέτυχε το Σάββατο η Liverpool απέναντι στην West Ham United. Συγκεκριμένα βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με τον Salah να ισοφαρίζει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, για να ρθει και πάλι ο Diogo Jota να χαρίσει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα ακολουθεί το τεράστιο ντέρμπι με την Manchester City πριν τη νέα διακοπή για τις εθνικές ομάδες, ενώ απόψε τα βλέμματα στρέφονται στο Bergamo, εκεί όπου οι Reds έχουν την ευκαιρία να γίνουν το απόλυτο φαβορί του ομίλου τους αν πετύχουν το 3ο τρίποντο σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Ο Jurgen Klopp έχει νέα δεδομένα σχετικά με την προβληματική κατάσταση στο κέντρο της άμυνας καθώς ο Joel Matip ταξίδεψε στην Ιταλία αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Ο Nat Phillips που στάθηκε αξιοπρεπώς κόντρα στην West Ham δεν είναι εγγεγραμμένος στη λίστα του Champions League, επομένως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ ο Rhys Williams είναι κανονικά διαθέσιμος.

Στον Ιταλικό βορρά θα βρεθούν επίσης οι Naby Keita και Κώστας Τσιμίκας που ανάρρωσαν πλήρως από τους τραυματισμούς τους, κάτι που δεν ισχύει και για τον Thiago Alcantara, ο οποίος δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα.

Αντίπαλος:

Θετικά έχει ξεκινήσει η νέα σεζόν για την Atalanta με την περασμένη να τελειώνει με 98 γκολ ενεργητικό ρεκόρ στο Ιταλικό πρωτάθλημα και μια αξιόλογη πορεία στο Champions League, όπου και βρέθηκε λίγα λεπτά μακριά από την πρόκριση στα ημιτελικά.

Οι Nerazzurri βρίσκονται στην 4η θέση της Serie A, έχοντας σημειώσει 17 γκολ στις πρώτες έξι αγωνιστικές, ενώ θετικό πρόσημο έχει και η μέχρι τώρα παρουσία της στη φάση των ομίλων του Champions League, όπου ντεμπούταρε με νίκη 0-4 επί της Midtjylland, για να ακολουθήσει ισοπαλία 2-2 με τον Ajax στην Ιταλία, ο οποίος είχε μάλιστα προηγηθεί με 0-2.

Ο Gian Piero Gasperini δε θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Marten De Roon, Mattia Caldara, Robin Gosens και Cristiano Piccini, ενώ οι Hans Hateboer, Rafael Toloi και Cristian Romero κρίνονται αμφίβολοι.

Πιθανές εντεκάδες:

Atalanta (3-4-2-1): Sportiello – Toloi, Romero, Palomino – Hateboer, Pasalic, Freuler, Mojica – Malinovskiy, Gomez – Zapata
Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Williams, Gomez, Robertson – Wijnaldum, Henderson, Keita – Salah, Firmino, Mane

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *