Μεγάλο βήμα για την πρόκριση σε μια καυτή, καυτή έδρα! (Pregame)

Ένα δεκαπενθήμερο αφού επικράτησε άνετα του Ερυθρού Αστέρα στο Merseyside, η Liverpool ταξιδεύει στο Βελιγράδι με μοναδικό σκοπό μια επανάληψη εκείνης της βραδιάς!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: Crvena Zvezda vs Liverpool

Διοργάνωση: Champions League

Έδρα: Marakana Stadium

Ημερομηνία: 06.11.2018

Ώρα έναρξης: 19:55

Διαιτητής: Antonio Mateu

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 2HD

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:

Στο τρίτο εκτός έδρας ντέρμπι εναντίον Λονδρέζικης ομάδας για φέτος, η Liverpool αν και προηγήθηκε επί της Arsenal με το γκολ του James Milner, ισοφαρίστηκε δέκα λεπτά πριν το τέλος από τον Lacazette, το γκολ του οποίου σήμαινε την τρίτη ισοπαλία των Reds στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και την πτώση από την κορυφή. 

Απογοήτευση όμως δεν υπάρχει και η ομάδα το γνωρίζει καλύτερα από όλους με τους παίχτες και τον Jurgen Klopp να θέλουν να επανέλθουν απόψε στις νίκες, κάνοντας παράλληλα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους 16 του Champions League.

Ο Γερμανός τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του τον Jordan Henderson, που έμεινε στην Αγγλία για την αντιμετώπιση του τραυματισμού του, αλλά και τον Xherdan Shaqiri που θεωρήθηκε ριψοκίνδυνο να ταξιδέψει μετά τον πανηγυρισμό του Ελβετού με Αλβανοκοσοβάρικες ρίζες στο παιχνίδι εναντίον της Σερβίας για το Μουντιάλ. Ταυτόχρονα, οι Naby Keita και Dejan Lovren επανήλθαν και ταξίδεψαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

Η επιστροφή των Ερυθρόλευκων στην διοργάνωση μετά από 26 ολόκληρα χρόνια τους βρίσκει στην τελευταία θέση του ομίλου με έναν βαθμό, τον οποίον κέρδισαν στο Βελιγράδι εναντίον της Napoli. Εκτός έδρας έχουν ηττηθεί εύκολα με 6-1 και 4-0 από τις Paris Saint-Germain και Liverpool αντίστοιχα.

Αναμφίβολα το Marakana πρόκειται για ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά γήπεδα στον πλανήτη και φυσικά οι φίλοι του Ερυθρού Αστέρα έχουν φροντίσει να μην αφήσουν ούτε μια θέση κενή. Ο ενθουσιασμός στις τάξεις των Σέρβων είναι τεράστιος και το παιχνίδι δεν αναμένεται εύκολο για την Liverpool, όσο υψηλότερο και ας είναι το επίπεδο της εντός του αγωνιστικού χώρου.

Στις εγχώριες υποχρεώσεις του, ο Ερυθρός Αστέρας συνεχίζει να παίρνει την μία νίκη μετά την άλλη και πολύ άνετα βρίσκεται στην κορυφή του Σέρβικου πρωταθλήματος με 43 βαθμούς, 9 περισσότερους από την δεύτερη Radnicki και 13 από τον αιώνιο αντίπαλο του, την Partizan που βρίσκεται στην τρίτη θέση.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ:

Ο Vladan Milojevic θα έχει στην διάθεση του όλη την ομάδα, χωρίς καμία απουσία.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ:

Πριν δύο εβδομάδες η Liverpool υποδέχτηκε τον Ερυθρό Αστέρα στο Anfield και επικράτησε εύκολα με 4-0, ενώ είχε και ευκαιρίες για να σημειώσει περισσότερα τέρματα. 

Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε ο Roberto Firmino, με τον Salah να πετυχαίνει τα επόμενα δύο γκολ της ομάδας του, το δεύτερο από το σημείο του πέναλτι. Ο Sadio Mane, που προηγουμένως αστόχησε σε νέο πέναλτι, με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:

Ο Alisson θα υπερασπιστεί την εστία της Liverpool, έχοντας μπροστά του τους Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk και Robertson.

Το κέντρο θα αποτελείται από τους Milner, Fabinho και Wijnaldum, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Adam Lallana και ο Naby Keita που επέστρεψε στις προπονήσεις ένα μήνα μετά τον τραυματισμό του.

Την επιθετική τριπλέτα θα αποτελούν οι Salah, Firmino και Mane. Ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί και ο Daniel Sturridge.

Crvena Zvezda (4-2-3-1): Borjan – Stojkovic, Savic, Degenek, Rodic – Krsticic, Jovicic – Marin, Causic, Simic – Boakye

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson – Milner, Fabinho, Wijnaldum – Salah, Firmino, Mane

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *