Μίνι ανανέωση σε Lallana με εντολή Klopp!

O Adam Lallana, μετά από εντολή του Jurgen Klopp, θα υπογράψει ανενέωση συμβολαίου μέχρι το τέλος της σεζόν!

Είναι γνωστό ότι ο Lallana είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Jurgen Klopp και αυτό μάλλον επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά.

Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα τους τελευταίους μήνες, η εμφάνιση της πανδημίας έμελλε να αλλάξει τις ζωές όλων, όπως φυσικά και το ποδόσφαιρο που δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Τα πρωταθλήματα, πήγαν… αρκετά πίσω με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αρκετά ζητήματα προς επίλυση. Ένα από αυτά είναι τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που λήγουν.

Συγκεκριμένα, το συμβόλαιο του Adam Lallana λήγει στις 30/06/2020, πράγμα που σημαίνει ότι η επικείμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος θα τον έβρισκε είτε στην ελεύθερη αγορά, είτε σε κάποιον άλλο σύλλογο, όμως εκεί επενέβη ο Klopp. Ο Γερμανός λοιπόν, ζήτησε από την ομάδα να προβεί σε μια μικρή ανανέωση του συμβολαίου του 32χρονου, ώστε ο ίδιος να μπορέσει να γευτεί με κάθε επισημότητα την κατάκτηση του πολυπόθητου πρωταθλήματος για τη Liverpool!

Αυτή η κίνηση του Jurgen Klopp δείχνει το σεβασμό που τρέφει στο πρόσωπο του Άγγλου και την αναγνώριση του ίδιου και του συλλόγου στην προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα.

Κάπως έτσι λοιπόν, ο Adam παραμένει κόκκινος μέχρι το τέλος της σεζόν, όμως όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν με ελεύθερη μεταγραφή μετά το πέρας της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *