Μένει για να…φύγει ο Grujic!

Ο Marko Grujic είναι πολύ πιθανό να παραχωρηθεί για ακόμα μια σεζόν ως δανεικός σε κάποια ομάδα της Ευρώπης.

Ο μέσος των Reds, τους τελευταίους 18 μήνες έχει δοθεί δύο φορές δανεικός, την πρώτη του σεζόν παραχωρήθηκε στην Cardiff, ενώ την προηγούμενη βρέθηκε στην Γερμανία για λογαριασμό της Hertha, δείχνοντας ένα εξαιρετικό πρόσωπο.

Αυτό ήταν και κάτι που εντυπωσίασε τους ανθρώπους της Liverpool, με τον Jurgen Klopp να μην θέλει να δει τον Grujic να αποχωρεί οριστικά από τον σύλλογο, ετοιμάζοντας ακόμα έναν δανεισμό για τον Σέρβο.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές αγωνίζονται στην ίδια θέση με τον Grujic και είναι δεδομένο πως πάρα πολύ δύσκολα να βρει μια θέση βασικού στα σχέδια του Jurgen Klopp, κι έτσι ακόμα ένας δανεισμός θα είχε νόημα για τον 23χρονο, μιας και ο Γερμανός τεχνικός τον θαυμάζει σαν ποδοσφαιριστή.

Ο Jurgen Klopp, είναι σίγουρος και πεπεισμένος ότι ο Grujic εξακολουθεί να έχει μέλλον στο Anfield και την δυνατότητα να καθιερωθεί και είναι κάθετος σε μια ενδεχόμενη πώληση του. 

Δεν υπάρχουν ακόμα διαπραγματεύσεις με κάποια ομάδα και δύσκολα θα υπάρξουν μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, όπου ο Klopp θα βγάλει τα τελικά του συμπεράσματα, όμως τίποτα δεν αποκλείεται και για το επόμενο, άμεσο διάστημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *