Κορυφή ομίλου, αγωνία για Fabinho | Liverpool 2-0 Midtjylland: Match Review

Η Liverpool επικράτησε 2-0 της Midtjylland χάρη σε γκολ των Jota και Salah και πέτυχε το 2/2 στη φάση των ομίλων του Champions League. Τραυματίας αποχώρησε ο Fabinho στο ημίωρο της αναμέτρησης.

Επόμενος αγώνας για τους Reds, το Σάββατο 31/10 (19:30) με τη West Ham στο Anfield για την 7η αγωνιστική της Premier League.

Η Liverpool δεν έπεισε με την εμφάνισή της αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στη Midtjylland με 2-0 στο Anfield, κάνοντας έτσι το 2/2 στον όμιλο.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο με μόλις μία τελική (κι αυτή εκτός στόχου), οι Reds πήραν το προβάδισμα με τον Jota και ο Salah σφράγισε τη νίκη από το σημείο του πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Το μόνο μελανό σημείο της νίκης ήταν ο τραυματισμός του Fabinho, ο οποίος αποχώρησε στο 30ό λεπτό. Ακόμη μια απώλεια, γιατί δεν έφταναν όλα τα άλλα…


Άθλιο πρώτο ημίχρονο με… μία τελική

Η Midtjylland αιφνιδίασε τους Reds και λίγο έλειψε να πάρει πολύ νωρίς το προβάδισμα. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Dreyer βρέθηκε απέναντι στον Alisson, αλλά ο Βραζιλιάνος άπλωσε το κορμί του και απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Στο 30ό λεπτό, η ατυχία των τραυματισμών χτύπησε ξανά την πόρτα της Liverpool, καθώς ο Fabinho αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα στο ισχίο και ο Klopp κάθεται σε… αναμμένα κάρβουνα.

Ουσιαστικά, η Liverpool δεν κατάφερε να φανεί καθόλου απειλητική με εξαίρεση μια κεφαλιά του Minamino στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, η οποία έφυγε δίπλα από την εστία των Δανών.


Γκολ No.10.000 ο Jota, σφράγισε τη νίκη ο Salah

Η ομάδα του Klopp μπήκε αποφασισμένη στο δεύτερο μέρος, έδειξε να συνέρχεται και πήρε το προβάδισμα στο 55ο λεπτό.

Ο Shaqiri βρήκε εξαιρετικά τον Alexander-Arnold, αυτός έκανε το γύρισμα από τα δεξιά στην περιοχή και ο Jota σε κενό τέρμα έκανε το 1-0.

Αυτό ήταν το υπ’ αριθμόν 10.000 γκολ στην ιστορία του συλλόγου.

Παρά το προβάδισμα της Liverpool, οι Δανοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν στο 77ο λεπτό αλλά ο Evander δεν μπόρεσε να νικήσει τον Alisson από κοντά, ενώ στο 89ο λεπτό ο Dreyer έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Εντέλει, οι Reds «κλείδωσαν» τη νίκη στις καθυστερήσεις. Ο Salah μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Paulinho και κέρδισε το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα για το τελικό 2-0.


Οι συνθέσεις

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Fabinho, Gomez, Robertson; Henderson (Wijnaldum 46′), Milner; Shaqiri, Minamino (Mane 60′), Jota (Firmino 80′); Origi (Salah 60′)

Midtjylland: Andersen; Andersson, Sviatchenko, Scholz, Paulinho; Onyeka, Cajuste; Dreyer, Sisto (Evander 72′), Mabil (Anderson 66′); Kaba (Pfeiffer 81′)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *