Κοπή πίτας για τους Πατρινούς Φίλους της Liverpool!

Τη δική τους κοπή πίτας έκαναν οι Πατρινοί Φίλοι της Liverpool στο στέκι που μαζεύονται όλοι μαζί για να παρακολουθούν τα παιχνίδια της ομάδας.

Μερικοί από εμάς βρεθήκαμε όπως συνηθίζουμε στο Ωδείο Cafe-Bar στην Πάτρα κοντά στην όμορφη παρέα των Πατρινών Φίλων της Liverpool όπου έγινε η καθιερωμένη κοπή πίτας. Σε πολύ οικογενειακό κλίμα, με την παρουσία αρκετών φίλων και με πολλά χαμόγελα και χαρά καλοσωρίσαμε το νέο έτος που έφερε και δώρα!

Η όλη διαδικασία συνέβη στο ημίχρονο του αγώνα της ομάδας μας με τη Brighton. Μαζί με την κοπή της πίτας για το 2019 έγινε και η κλήρωση για το 4ήμερο ταξίδι στην Κέρκυρα το ερχόμενο καλοκαίρι!

Η Λέσχη των Πατρινών Φίλων έχει ξεκινήσει το έργο της από τον Απρίλιο του 2012, όπου τα πρώτα της μέλη παρακολούθησαν μαζί τον ημιτελικό του FA Cup απέναντι στην Everton. Από τότε μαζεύονται σε κάθε αγώνα σαν μια παρέα με κοινό την αγάπη τους για τη Liverpool. Σε μια τέτοια παρέα μπορεί κανείς να βρει ανθρώπους κάθε ηλικίας, ενώ δε λείπουν και οι γυναικίες παρουσίες από αυτήν. Μαζί τους μπορεί να παρευρεθεί οποιοσδήποτε ακόμα και χωρίς να υποστηρίζει τη Liverpool αρκεί φυσικά να μην προκαλεί φασαρίες.

Το έργο τους όμως δεν περιορίζεται εκεί. Με τη συμβολή όλων όσων έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν, είτε με υλικά αγαθά, είτε με χρήματα, γίνονται οργανωμένες φιλανθρωπικές ενέργειες σε ιδρύματα. Τα χρήματα αυτά πέρα από την πρωτοβουλιά μερικών εκ των μελών, μαζεύονται και από την πώληση λαχνών που παρέχει συμμετοχή σε διαγωνισμούς και κληρώσεις που συχνά πραγματοποιούνται με πολλά και ωραία δώρα.

Η Λέσχη ταυτόχρονα οργανώνει ομαδική συμμετοχή σε αιμοδοσίες που φυσικά μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε θέλει να προσφέρει βοήθεια.

Ο Δημήτρης Ζαρκαδάκης που αποτελεί τον συντονιστή των Πατρινών Φίλων της Liverpool ήθελε με τη σειρά του να ευχηθεί σε όλο τον κόσμο:

“Xρόνια πολλά και καλή χρονιά από τους Πατρινούς Φίλους της Liverpool! Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για τους απανταχού κόκκινους fans και στην αγαπημένη μας ομάδα να έρθει ο πολυπόθητος τίτλος! YNWA!”

Να τονιστεί σε αυτό το σημείο ότι οι Πατρινοί Φίλοι αν και θα μπορούσαν να αναγνωριστούν σαν επίσημος σύνδεσμος της ομάδας, επιλέγουν οι ίδιοι να κρατήσουν το αρχικό τους προφίλ διατηρώντας την ακεραιότητα και το φιλικό κλίμα της παρέας τους.

Την παρέα τους θα τη βρείτε στη σελίδα: https://www.facebook.com/Liverpool.F.C.Patras.Supporters/

Μαζεύονται στο:

https://www.facebook.com/cafeodeio/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *