Και τώρα… το ματς της χρονιάς | Liverpool 2-0 Watford: Match Review

Η Liverpool επικράτησε 2-0 της Watford στο Anfield χάρη σε γκολ του Jota και του Fabinho και παρέμεινε στο -1 από την κορυφή της Premier League – Ακολουθεί το ματς της χρονιάς: Manchester City-Liverpool την επόμενη Κυριακή (10/4).

Επόμενο ματς για τους Reds, την Τρίτη 5/4 (22:00) με τη Benfica στο Da Luz για τον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό του Champions League.

Η Liverpool συνεχίζει ακάθεκτη την τρομερή πορεία της στην Premier League, καθώς επικράτησε 2-0 της Watford στο Anfield για την 31η αγωνιστική χάρη σε τέρματα των Jota-Fabinho.

Με τη 10η διαδοχική τους νίκη στο πρωτάθλημα, οι Reds παρέμειναν στο -1 από την πρωτοπόρο Manchester City – την οποία αντιμετωπίζουν την ερχόμενη Κυριακή (10/4) στο Etihad σε ένα ματς-τελικό.


Jota did it again

Η Liverpool αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες από το ξεκίνημα απέναντι στη Watford, με τις σφήκες να χάνουν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 22ο λεπτό, όταν ο Kucka βρέθηκε απέναντι από τον Alisson, αλλά ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας έσωσε την ομάδα του.

Κι αφού οι Reds γλύτωσαν το γκολ, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Gomez έκανε γλυκιά σέντρα από τα δεξιά, βρίσκοντας στο κατάλληλο σημείο τον Jota κι αυτός με κεφαλιά από κοντά νίκησε τον Forster για το 1-0. 14ο γκολ φέτος στην Premier League και 20ό συνολικά στη σεζόν για τον τρομερό Πορτογάλο.

Η Liverpool απέκτησε τον έλεγχο του αγώνα μετά το γκολ, δεν δημιούργησε όμως κάποια μεγάλη φάση για να διευρύνει το προβάδισμά της πριν την ανάπαυλα.


Ο Fabinho κλείδωσε τη νίκη στο τέλος

Το σκηνικό δεν άλλαξε κατά πολύ στο δεύτερο 45λεπτο, με τη Watford πάντως να χάνει μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στο 57ο λεπτό. Ο Pedro έκανε το δυνατό σουτ αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Alisson.

Ο Klopp πέρασε Mane και Fabinho στο ματς και μετά το ημίωρο η Liverpool ανέκτησε τον έλεγχο, αλλά απειλούσε μόνο από στατικές φάσεις.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Watford ανέβασε ρυθμούς ψάχνοντας την ισοφάριση, ωστόσο ένα άτσαλο μαρκάρισμα του Kucka στον Jota μέσα στην περιοχή, ανάγκασε τον Atwell να δώσει το πέναλτι στη Liverpool και τον Fabinho να ευστοχεί, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 στο 89ο λεπτό.


Οι συνθέσεις

Liverpool: Alisson; Gomez, Matip, Van Dijk, Robertson; Henderson, Thiago (Milner 90′), Jones (Fabinho 62′); Salah (Mane 69′), Jota, Firmino

Watford: Foster; Femenia, Kabasele, Samir, Kamara; Louza, Sissoko, Kucka; Hernandez, Sarr, Pedro

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *