Και ξανά πίσω στη μιζέρια της | Crystal Palace 0-0 Liverpool: Match Review

Η πεντάρα της Real… στριφογυρίζει ακόμα στο μυαλό της Liverpool, η οποία επέστρεψε στην Premier League, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τα βασικά απέναντι στην Crystal Palace και έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας.

Επόμενο ματς για τους Reds, την Τετάρτη 1 Μαρτίου (22:00) με τη Wovles στο Anfield για την 26η αγωνιστική της Premier League.

Μετά από 2 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, η Liverpool σκόνταψε ξανά φέτος στην Premier League, αυτή τη φορά στο Selhurst Park, μένοντας στο 0-0 με την Crystal Palace για την 25η αγωνιστική.

Αυτή ήταν η 6η ισοπαλία της Liverpool στο φετινό πρωτάθλημα, που τη φέρνει στην 7η θέση με 36 βαθμούς και στο -6 από την τετράδα.

Οι Reds πήραν από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων, απειλώντας στο 11ο λεπτό με τον Salah, αλλά η προσπάθεια του Αιγύπτιου έφυγε άουτ.

Η Crystal Palace απάντησε στις ευκαιρίες δύο λεπτά αργότερα, με τον Mateta να εκμεταλλεύεται το λάθος του Alexander-Arnold, αλλά ο Alisson αντέδρασε σωστά και έδιωσε σε κόρνερ.

Η Liverpool συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό και απείλησε δύο φορές με τον Jota (18’, 23’), με τους γηπεδούχους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία στο 24ο λεπτό, με τον Guehi να αστοχεί από τη μικρή περιοχή.

Η ομάδα του Klopp ήταν ανώτερη και στο δεύτερο 45λεπτο, δημιουργώντας ευκαιρίες με τους Salah (49′) και Matip (57′).

Φασείς πολλές δεν υπήρχαν στη συνέχεια, με τους Reds να ελέγχουν το παιχνίδι, χωρίς όμως να απειλούν ουσιαστικά, χάνοντας τεράστια ευκαιρία στο 81ο λεπτό να πάρουν τη νίκη, με τον Gakpo να μην καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μέσα από την περιοχή.


Οι συνθέσεις

Crystal Palace: Guaita; Clyne, Andersen, Guehi, Mitchell; Doucoure, Lokonga, Schlupp; Olise, Mateta, Ayew

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold (Fabinho 71′), Matip, Van Dijk, Robertson; Henderson, Milner, Keita (Elliott 46′); Salah, Jota (Firmino 71′), Gakpo (Bajcetic 85′)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *