Καθοριστική μάχη με πολλές απουσίες! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Liverpool vs Arsenal

Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: Anfield
Ημερομηνία: 20.11.2021
Ώρα έναρξης: 19:30
Διαιτητής: Michael Oliver
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 3HD

Νέα ομάδας:

Ακόμη ένα international break έφτασε στο τέλος του – το τελευταίο μέχρι τον Μάρτιο! Φυσικά, όπως έχει δυστυχώς καθιερωθεί, η λίστα των τραυματιών ”φούσκωσε” απότομα καθώς οι Andrew Robertson, Divock Origi, αλλά και ο αρχηγός της Liverpool, Jordan Henderson, αντιμετώπισαν προβλήματα αγωνιζόμενοι με τις εθνικές τους ομάδες, και πιθανότατα κανένας εξ αυτών δε θα αποτελέσει μέλος της σημερινής αποστολής.

Ο Bobby Firmino, που αποχώρησε με τραυματισμό στο μηρό στην αναμέτρηση με την Atletico στο Anfield, παραμένει επίσης εκτός, με τον Diogo Jota να παίρνει τη θέση του στο αρχικό σχήμα. Οι Naby Keita, Curtis Jones, Joe Gomez και James Milner συμπληρώνουν το γκρουπ των απόντων, μαζί φυσικά με τον Harvey Elliott που εξακολουθεί να αναρρώνει από τον σοβαρότατο, μακροχρόνιο τραυματισμό του.

Τέλος, ο Sadio Mane έφυγε νωρίς για τα αποδυτήρια από τον πρώτο αγώνα της Σενεγάλης με τραυματισμό στα πλευρά, ωστόσο προπονήθηκε κανονικά και θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα μπροστά από τον Κωνσταντίνο Τσιμίκα που θα καλύψει το κενό του Andy Robertson στην αριστερή πτέρυγα. Να σημειωθεί πως με τη νίκη της νωρίτερα, η Chelsea βρίσκεται στο +7 από τη Liverpool και το σημερινό παιχνίδι θα δείξει σε πολύ μεγάλο βαθμό αν οι Reds αποτελούν ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο της Premier League.

Αντίπαλος:

Εντυπωσιακή είναι η μεταμόρφωση της Arsenal μετά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές ημέρες της σεζόν. Οι Κανονιέρηδες ηττήθηκαν και στα τρία παιχνίδια από τις Brentford, Manchester City και Chelsea – η Liverpool μετράει τρεις ισοπαλίες απέναντι σε αυτές τις ομάδες – χωρίς να σημειώσουν ούτε ένα τέρμα. Στις επόμενες 8 αγωνιστικές οι Λονδρέζοι συγκέντρωσαν 20 από τους 24 διαθέσιμους βαθμούς και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην 5η θέση, δύο μόλις βαθμούς πίσω από την αποψινή τους αντίπαλο.

Ο Mikel Arteta δε θα έχει στη διάθεση του τους Granit Xhaka και Sead Kolasinac.

Πιθανές εντεκάδες:

Liverpool (4-3-3): Allison – Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Tsimikas – Oxlade-Chamberlain, Fabinho, Thiago – Salah, Jota, Mane
Arsenal (4-2-3-1): Ramsdale – Tomiyasu, White, Gabriel, Tierney – Partey, Lokonga – Saka, Odegaard, Smith-Rowe – Aubameyang

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *