Καθησυχαστικός Klopp: «Robbo, Hendo και Mane ίσως προλάβουν την Arsenal»

Χαμόγελο στα χείλη των φίλων της Liverpool έφερε ο Jurgen Klopp, αναφερόμενος για πρώτη φορά στα προβλήματα που αποκόμισαν από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες οι Andy Robertson, Jordan Henderson και Sadio Mane.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γερμανός τεχνικός εμφανίστηκε καθησυχαστικός και αισιόδοξος μιλώντας στο liverpoolfc.com πριν το παιχνίδι με την Arsenal (20/11, 19:30), αναφέροντας ότι η τριάδα δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και ότι δεν αποκλείεται να προλάβει (έστω κάποιοι αν όχι και οι τρεις) το δύσκολο παιχνίδι με την Arsenal.

Σχετικά με τον Robertson, ο Klopp ανέφερε:

«Ο Robbo ήταν τυχερός, θα μπορούσαμε να πούμε. Ήταν κάτι σαν μυικό πιάσιμο, πιθανώς από την πίεση όλων των αγώνων που έπαιξε, περισσότερο αυτό παρά κάτι άλλο. Φέρθηκε έξυπνα ώστε να πάρει τη σωστή απόφαση και να βγει νωρις από το παιχνίδι (σ.σ. της Σκωτίας), κάτι που δεν κάνει συχνά. Αλλά σε αυτήν την περίπτωση ήταν απόλυτα σωστός, και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να παίξει το Σάββατο».

Αναφορικά με τον Jordan Henderson, ο οποίος αποχώρησε πρόωρα από την αποστολή της Εθνικής Αγγλίας μετά από ένα ενενηντάλεπτο κόντρα στην Αλβανία, χωρίς να γίνει γνωστό το πρόβλημα που αντιμετώπιζε, ο Klopp είπε:

«Ο Hendo έχει μεγαλύτερο πρόβλημα από τον Robbo αλλά έχει κι αυτός επίσης πιθανότητες για το σαββατοκύριακο. Οπότε δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Δεν ειναι σοβαρός τραυματισμός, αλλά σε αυτό το μικρό χρονικό πλαίσιο πρέπει να δούμε αν θα είναι έτοιμος για το Σάββατο. Μετά από αυτό πάντως, 100%, αλλά ναι, πιθανώς και για την Arsenal».

Τέλος, για την περίπτωση του Sadio Mane που χτύπησε στα πλευρά σε αγώνα της Σενεγάλης, ο Γερμανός κόουτς ανέφερε:

«Ο Sadio είναι καλά – με πόνο, αλλά καλά. Όλοι όσοι έχουν μελανιά στα πλευρά ξέρουν περί τίνος πρόκειται, είναι ενοχλητικό αλλά αυτό μόνο. Ο Sad προπονήθηκε σε όλες τις προπονήσεις μαζί μας. Τον αποσύραμε λίγο νωρίτερα εδώ κι εκεί στις ασκήσεις, όταν ξέραμε ότι θα είχαμε πολλή επαφή και τέτοια, ίσα ίσα για να του δώσουμε λίγο περισσότερο χρόνο να ηρεμήσει το χτύπημα. Αλλά φαίνεται καλά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *