Κέρδισε την… North-West μάχη και κάνει δικό της τον Kaide Gordon!

Η Liverpool είναι αυτή που θα κάνει δικό της τον Kaide Gordon από την Derby County, κερδίζοντας τη μάχη διεκδίκησης με τη Manchester United!

O Gordon αγωνίζεται στην Derby, είναι μεσοεπιθετικός (συγκεκριμένα εξτρέμ) και είναι 16 ετών. Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αγγλικού ποδοσφαίρου και η Liverpool (μαζί με αρκετές ομάδες) τον παρακολουθεί εδώ και καιρό. Μεταξύ αυτών των ομάδων ήταν και η Tottenham, καθώς και η Manchester United, η οποία τις προηγούμενες εβδομάδες φαινόταν να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Gordon.

Ο νεαρός έκανε φέτος το ντεμπούτο του με την Derby μόλις στα 16 του χρόνια, μπαίνοντας ως αλλαγή στην αναμέτρηση κόντρα στην Birmingham για την Championship.

Ο Gordon πήρε την ευκαιρία από τον προπονητή του, Wayne Rooney και εδώ και λίγο καιρό προπονείται με την πρώτη ομάδα της Derby, με τον τεχνικό της Derby να δηλώνει ότι: «Το άξιζε. Έβαλα τον Kaide με την πρώτη ομάδα να προπονηθεί μαζί μας για μια εβδομάδα, για να δω πώς θα αντιδράσει σε αυτό και για να δει πώς είναι και ήταν ένας από τους καλύτερους στην προπόνηση. Τον κράτησα μαζί μας για μερικές εβδομάδες και προπονείται τώρα στο ίδιο επίπεδο, αν όχι σε καλύτερο, από πολλούς παίκτες».

Η Liverpool έδειξε τις προθέσεις της για την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή και ήδη υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, ωστόσο ο Gordon θα μπορεί να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο στο τέλος του 2021 που θα γίνει 17 ετών.

Η μεταγραφή θα κοστίσει ένα εκατομμύριο λίρες, ενώ μελλοντικά με διάφορα μπόνους η Liverpool θα δώσει ακόμα δύο εκατομμύρια λίρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *