Θετικά δείγματα με Lallana!

Ο Adam Lallana αποκόμισε τραυματισμό στη βουβωνική χώρα στην προπόνηση της Εθνικής Αγγλίας, αλλά τα πρώτα δείγματα είναι καλά στην εξέταση που του έγινε.

Ο Άγγλος χαφ είχε μπει σε καλό ρυθμό για να μπορέσει να συμμετέχει στο rotation της ομάδας ενόψει του πολύ δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί για Champions League και Premier League.

Ωστόσο, η ατυχία του χτύπησε την πόρτα και του στέρησε την ευκαιρία να αγωνιστεί και πάλι με τα Τρία Λιοντάρια, τα οποία τον έκοψαν από την αποστολή για να επιστρέψει στο Melwood και να αποθεραπευτεί, προκειμένου να είναι έτοιμος και πάλι μέσα στον μήνα.

“Είναι ένα μικρό πισωγύρισμα, το οποίο δεν είναι ιδανικό, καθώς ήμουν σε καλή κατάσταση μέχρι τώρα, αλλά είναι καλά νέα πως θα είναι σύντομο.”

“Είμαι χαρούμενος που θα μπορέσω να επιστρέψω στην ομάδα και να βοηθήσω σε πρωτάθλημα και Ευρώπη μέσα στον Σεπτέμβρη, αλλά και στην Εθνική στο επόμενο break.”

“Γνωρίζω πως μπορώ να έχω μια πολύ ουσιαστική συμβολή σε μια μεγάλη σεζόν και εκεί θα παραμείνει η συγκέντρωσή μου, με τόσα πολλά παιχνίδια μπροστά.”

“Το να κάνω το καλύτερό μου και να δίνω τα πάντα για τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή και τους φιλάθλους της ομάδας και της χώρας μου είναι αυτό που πραγματικά μετράει.”

Ο Lallana δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλή τύχη στην ομάδα του Gareth Southgate που ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει Ισπανία και Ελβετία στις δυο πρώτες αναμετρήσεις της για το UEFA Nations League.

“Είμαι πίσω στο Melwood τώρα για να βεβαιωθώ πως θα έχω επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν, οπότε θα παρακολουθώ την ομάδα από εδώ και θα τους υποστηρίζω.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *