Η Schalke θέλει Awoniyi και ο Michael Edwards μάς αφήνει… ξερούς με τα χρήματα που ζητά!

Ο… Mickie, ο γνωστός πλέον για την διορατικότητα και την ικανότητα να βγάζει… χρυσό από το τίποτα, ο περιβόητος Sports Director της Liverpool, κάνει και πάλι αυτό που ξέρει καλύτερα.

Ο άνθρωπος που πούλησε για 14εκ.€ τον Ward στη Leicester και 21εκ.€ τον Solanke στην Bournemouth (μερικά μόνον παραδείγματα των απίθανων deals που έχει «κλείσει»), ο αθλητικός διευθυντής της Liverpool, Michael Edwards, ξαναχτυπά!

Τέσσερα χρόνια μετά την… υπογραφή του με τους Reds, ο Νιγηριανός επιθετικός Taiwo Awoniyi δεν έχει φορέσει ποτέ τη φανέλα της ομάδας αφού ακόμη δεν έχει εκδοθεί η άδεια εργασίας του στην Αγγλία.

Ως αποτέλεσμα, ο 21 ετών σήμερα φορ έχει περάσει από FSV Φρανκφούρτη, Nijmegen, Gent και δύο φορές από την Mouscron, ο δανεισμός του στην οποία ολοκληρώθηκε με το τέλος της φετινής σεζόν.

Στο Βέλγιο πέρασε τα πιο παραγωγικά του χρόνια και γενικότερα εξελίσσεται προοδευτικά με το πέρασμα των ετών. Τελειώνοντας την τετραετία των ταξιδιών, ο Awoniyi καταγράφει 34 γκολ σε 113 παιχνίδια. Στο δεύτερο μισό της φετινής χρονιάς δε, όταν και ξαναφόρεσε τη φανέλα της Mouscron, πέτυχε 11 γκολ και 3 assists σε 16 παιχνίδια!
Οι εμφανίσεις του προκάλεσαν το ενδιαφέρον της Schalke που θέλει να τον κάνει δικό της με κανονική αγορά, τερματίζοντας τη σχέση του με τη Liverpool. Η τελευταία – και συγκεκριμένα ο Michael Edwards – τον κοστολογεί, όμως, στα… 11.000.000€ (£10εκ.), με την αντικειμενική του αξία αυτήν τη στιγμή να κυμαίνεται στα 2εκ.€!

Πρόκειται, πολύ απλά, για ακόμη ένα… μαγικό του Mickie, που αν πετύχει θα προστεθεί στη λίστα των απίστευτων μεταγραφικών deals του πιο ικανού sports director που γνώρισε ποτέ η Liverpool!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *