Η Premier League ανακοίνωσε ημερομηνία σέντρας της σεζόν 2020/21!

Με επίσημη ανακοίνωση της, σήμερα το απόγευμα η Premier League έκανε γνωστή την ημερομηνία που θα ξεκινήσει η νέα σεζόν. 

Περίπου ενάμιση μήνα υπομονή θα χρειαστεί να κάνουμε για να ξεκινήσει η νέα χρονιά του πρωταθλήματος, με την διοργανώτρια αρχή να ανακοινώνει επίσημα πως η σεζόν 2020/21 θα ξεκινήσει τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτέμβρη.

Πιο συγκεκριμένα, η Premier League θα κάνει την πρώτη σέντρα στις 12 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Σάββατο και όχι Παρασκευή όπως έγινε πέρυσι, ενώ το πρωτάθλημα αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 23 Μαΐου 2021.

Αυτό σημαίνει ότι οι ποδοσφαιριστές της Liverpool θα έχουν περίπου είκοσι ημέρες διακοπών, πριν επιστρέψουν και πάλι στη δράση για να ξεκινήσουν μια… μίνι προετοιμασία για την έναρξη της νέας σεζόν.

Θυμίζουμε ό,τι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο από την 1η του Οκτώβρη να διεξάγονται αγώνες με κόσμο στα γήπεδα, κάτι που σημαίνει πως η έναρξη της σεζόν θα βρει και πάλι το αγγλικό ποδόσφαιρο χωρίς θεατές.

Να σημειώσουμε ό,τι οι δύο νεοφώτιστες ομάδες είναι η Leeds και η West Bromwich, με το τρίτο εισιτήριο να κρίνεται ανάμεσα σε Brentford, Fulham, Cardiff και Swansea, ενώ την αντίθετη διαδρομή θα ακολουθήσουν η Norwich, η Bournemouth (κατά 99%) και μία εκ των Watford ή Aston Villa.

Σύντομα θα μάθουμε και την ημερομηνία που θα ανακοινωθεί το αγωνιστικό πρόγραμμα της νέας σεζόν. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *