Η στιγμή της κατάκτησης της Premier League στον σύνδεσμο Liverpool στη Θεσσαλονίκη (vid)

Το LiverpoolFans.grTV, σε συμπαραγωγή με το Repress.gr, κατέγραψε από κοντά τη σπουδαιότερη στιγμή των Θεσσαλονικέων υποστηρικτών της Liverpool.

Το βράδυ της Πέμπτης, 25 Ιουνίου, περνά στην ιστορία των υποστηρικτών της Liverpool, αφού σήμανε την οριστική, μαθηματική κατάκτηση της Premier League, για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια!

Η ομάδα του Klopp είχε κάνει το καθήκον της κόντρα στην Crystal Palace από το βράδυ της Τετάρτης και παρακολουθούσε το ντέρμπι ανάμεσα σε Chelsea και Manchester City, περιμένοντας απώλεια βαθμών των «πολιτών» για να δωθεί το έναυσμα για πανηγυρισμούς.

Το παιχνίδι αυτό παρακολούθησαν ανά τον κόσμο όλοι οι φίλαθλοι της Liverpool, και οι Θεσσαλονικείς «reds» δε θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση.

Πάντοτε τηρώντας τα μέτρα και κατά τις προβλέψεις για χωρητικότητα 50 ατόμων συν τα μέλη του ΔΣ του συνδέσμου, οι «κόκκινοι» της συμπρωτεύουσας συγκεντρώθηκαν και άνοιξαν το στέκι τους στην οδό Βεροίας 4, για να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα.

Το LiverpoolFans.gr βρέθηκε εκεί και σε συμπαραγωγή με το Repress.gr σάς παρουσιάζει το παρακάτω video με όσα συνέβησαν στο Official Liverpool Supporters Club of Thessaloniki, από τα τραγούδια ως την… αλλαγή του πίνακα τίτλων!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *