Η αστυνομία της Βομβάης προειδοποιεί τους οδηγούς με… το 4ο γκολ της Liverpool!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Οι αστυνομικοί στην πόλη της Ινδίας βρήκαν στο τέταρτο γκολ της Liverpool μια σπουδαία… διαφήμιση ώστε να προειδοποιούν τους πολίτες που οδηγούν.

Η Liverpool προηγείται με 3-0 της Barcelona στο Anfield και ισοφαρίζει το σκορ του πρώτου αγώνα. Εν μέσω των σκέψεων για το αν θα οδηγηθούμε στην παράταση ή όχι, οι «κόκκινοι» σκοράρουν και τέταρτο γκολ πραγματικά από το πουθενά!

Ο Trent Alexander-Arnold κερδίζει κόρνερ, κάνει πως δεν θα το εκτελέσει και πάει να απομακρυνθεί, δημιουργώντας στους αμυντικούς της Barcelona την εντύπωση πως η εκτέλεση θα καθυστερήσει, άρα και χαλάρωση. Όμως, ο νεαρός μπακ επιστρέφει στην μπάλα και αφού κανείς δεν κοιτάζει, τη στέλνει συστημένη στα πόδια του Origi που κάνει το 4-0!

Η αστυνομία της Βομβάης, λοιπόν, χρησιμοποίησε το παραπάνω γκολ ως μέσο προειδοποίησης των οδηγών της πόλης! Τι έκανε ακριβώς; Στην καμπάνια της για την προσεκτική οδήγηση, χρησιμοποιώντας τη φάση, προειδοποιεί: «Είτε στον δρόμο για έναν τελικό είτε στον δρόμο της επιστροφής στο σπίτι, η απόσπαση της προσοχής κοστίζει ακόμη και στους πιο δυνατούς»…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *