Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινάει! (Pregame)

Πέντε νίκες χρειάζεται ακόμα η Liverpool για να στεφθεί πρωταθλήτρια Αγγλίας!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: Liverpool vs West Ham

Διοργάνωση: Premier League

Έδρα: Anfield
Ημερομηνία: 24.02.2020
Ώρα έναρξης: 22:00
Διαιτητής: Jon Moss
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:


Σχεδόν μια εβδομάδα πέρασε από την ήττα στη Μαδρίτη με 1-0 υπέρ της γηπεδούχου Atletico. Το παιχνίδι, στο οποίο το μοναδικό γκολ σημειώθηκε στο 4΄ από τον Saul, σαφώς απογοήτευσε τους φίλους των Reds, όμως οι παίχτες και ο Jurgen Klopp έσπευσαν να υπενθυμίσουν πως το ζευγάρι είναι ακόμη στο πρώτο ημίχρονο και πως το Anfield περιμένει. 

Μέχρι τη ρεβάνς βέβαια υπάρχουν άλλα 4 παιχνίδια, 3 εξ αυτών για το πρωτάθλημα, και με τους Reds να χρειάζονται 5 νίκες για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά τον τίτλο, όλα τα βλέμματα έχουν ήδη στραφεί στην Premier League και στην αποψινή αναμέτρηση με την West Ham.

Για το σημερινό παιχνίδι ο Γερμανός προπονητής δεν υπολογίζει στον Jordan Henderson ο οποίος θα απουσιάσει περίπου 3 εβδομάδες, καθώς αποκόμισε τραυματισμό στο μηρό στο Wanda Metropolitano. Δεν είναι επίσης γνωστό αν ο Xherdan Shaqiri θα βρεθεί στον πάγκο απόψε.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

Ιδιαίτερα προβληματική συνεχίζει να παρουσιάζεται η West Ham. Το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία και οι Λονδρέζοι δείχνουν πως θα παλέψουν μέχρι το τέλος για τη σωτηρία τους, καθώς η συγκομιδή των 24 βαθμών την βάζει σε μπελάδες. 

Οι Hammers ισοβαθμούν με την Watford στη 19η θέση και βρίσκονται από πάνω της χάρη στην καλύτερη διαφορά τερμάτων. Μαζί με την Aston Villa (+1), Bournemouth (+2) και Brighton (+4) φαίνεται να κλείνουν το κλάμπ των συλλόγων που θα πάρουν τα δύο εναπομείναντα εισιτήρια για την Championship – η Norwich δεν δείχνει κανένα σημάδι ότι θα ξεκολλήσει από την τελευταία θέση. 

Στο Merseyside δεν έχουν ταξιδέψει οι Andriy Yarmolenko, Jack Wilshere και Ryan Fredericks με προβλήματα τραυματισμών.


ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ:

Το εκτός έδρας παιχνίδι με την West Ham έλαβε χώρα 3 εβδομάδες νωρίτερα στο πλαίσιο της αναβληθείσας 18ης αγωνιστικής – η Liverpool βρισκόταν στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.  Η Liverpool είχε ένα σχετικά εύκολο βράδυ επικρατώντας με 0-2 χάρη σε γκολ των Mohamed Salah και Alex Oxlade-Chamberlain.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson – Oxlade-Chamberlain, Fabinho, Wijnaldum – Salah, Firmino, Mane

West Ham (3-5-2): Fabianski – Diop, Ogbonna, Cresswell – Snodgrass, Rice, Noble, Soucek, Masuaku – Antonio, Haller

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *