Επιστροφή Lallana στο Anfield, με Keita στο γήπεδο! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Liverpool vs Brighton

Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: Anfield
Ημερομηνία: 30.10.2021

Ώρα έναρξης: 17:00
Διαιτητής: Mike Dean

Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

Νέα ομάδας:

Το βράδυ της Τετάρτης η Liverpool πέτυχε ένα ακόμη ΄΄διπλό΄΄, αυτή τη φορά στο Preston στο πλαίσιο της φάσης των 16 του League Cup. Οι, σε τεράστιο βαθμό, αναπληρωτικοί των Reds, παρά το ιδιαίτερα άσχημο πρώτο 45λεπτο κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 0-2 χάρη σε γκολ του Minamino, αλλά και ένα ακόμη σπάνιας ομορφιάς, φυσικά του Divock Origi. Η ομάδα του Jurgen Klopp θα μάθει απόψε την ομάδα που θα αντιμετωπίσει σε μια μάχη για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 2017.

Αναφορικά με τη σημερινή, απογευματινή αναμέτρηση, ο Γερμανός προπονητής θα έχει στη διάθεση του κανονικά τον Naby Keita, ο οποίος παρά το τάκλιν του Paul Pogba, το οποίο οδήγησε και στην αποβολή του, και την αποχώρηση από το γήπεδο με φορείο, προπονήθηκε μεσοβδόμαδα και είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Αυτό δεν ισχύει για τους άλλους 3 μέσους που είναι τραυματισμένοι. Συγκεκριμένα, ο Thiago παρά το γεγονός ότι συμμετείχε στην προπόνηση δεν έχει την απαραίτητη φόρμα για να βρεθεί ακόμη σε αποστολή της Liverpool, ενώ η επιστροφή των Fabinho και Milner αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά την διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Αντίπαλος:

Κανένας φίλος της Brighton δε θα μπορούσε να είχε ζητήσει καλύτερη αρχή στη σεζόν από την ομάδα του. Οι Seagulls ξεκίνησαν εντυπωσιακά τη σεζόν με 4 νίκες στα πρώτα 5 παιχνίδια κόντρα σε Burnley, Watford, Brentford και Leicester, στη συνέχεια ωστόσο ακολούθησαν τρεις συναπτές ισοπαλίες, για να φτάσουμε στην περασμένη αγωνιστική, όταν και ηττήθηκαν για δεύτερη φορά στη σεζόν, από την Manchester City που επικράτησε με 1-4 στον αγγλικό Νότο.

Με βαθμολογική συγκομιδή 15 πόντων, η Brighton βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης πίσω μόνο από τις Chelsea, Liverpool, Manchester City και West Ham. Οι πρώτες τρεις, μάλιστα, αποτελούν και τις μοναδικές ομάδες που έχουν δεχτεί λιγότερα τέρματα από τη σημερινή αντίπαλο των Reds, με τον Sanchez να έχει μαζέψει την μπάλα από την εστία του μόλις 9 φορές σε ισάριθμα παιχνίδια. Βέβαια, μπορεί να παρατηρηθεί κάποιο πρόβλημα στο σκοράρισμα, καθώς μόνο οι Southampton, Leeds, Burnley και Norwich έχουν βρει λιγότερες φορές τον δρόμο προς την αντίπαλη εστία.

Ο Graham Potter δε θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Danny Welbeck και Steven Alzate, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Dan Burn και Taylor Richards στο Anfield.

Πιθανές εντεκάδες:

Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson – Keita, Henderson, Jones – Salah, Firmino, Mane
Brighton (3-5-2): Sanchez – Dunk, Duffy, Webster – Veltman, Gross, Lallana, Moder, Cucurella – Maupay, Trossard

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *