Επιστροφή Joe Potts στις Liverpool Women!

Με τον Joe Potts, αντί του Jen Herst, στο πόστο του βοηθού τερματοφυλάκων θα πορευτεί η γυναικεία ομάδα της Liverpool τη νέα σεζόν.

Ο Jen Herst αποχωρεί από την ομάδα μιας και αναλαμβάνει έργο στην εθνική ομάδα της Ουαλίας.

Από την άλλη ο 29χρονος Joe Potts επιστρέφει στη γυναικεία ομάδα μετά από ένα πέρασμα στη Salford City και την AFV Flyde, όπου δοκιμάστηκε στους άνδρες. Ο ίδιος γνωρίζει καλά τον Matt Beard, προπονητή της ομάδας, με τον οποίο δούλεψε στο παρελθόν για 2 χρονιές (2013, 2014), κατακτώντας μάλιστα και ισάριθμους τίτλους Women’s Super League!

Ο Potts μετά την επικύρωση της επιστροφής του δήλωσε:

«Ήμουν εδώ για 6 χρόνια με τον Beardy ξεκινώντας από το 2012. Φυσικά είχαμε κερδίσει 2 τίτλους και συμμετοχές στο Champions League. Τότε ήμουν ένας νέος προπονητής και από τότε έχω πάρει πολλές εμπειρίες και επιστρέφω έτοιμος για να τα ξανακαταφέρουμε».

«Έχω 10 χρόνια εμπειρίας πλέον τόσο στις γυναίκες όσο και στους άντρες και έχω καλές σχέσεις με το προπονητικό επιτελείο της Liverpool, πρώτα απ’ όλα με τον John (Achtenberg), αλλά και με τον Mark (Morris) από τις ακαδημίες».

«Κράτησαν όλοι επαφή μαζί μου όσο έλειπα από τη Liverpool, ακόμα κι όταν έφυγα για 1 χρόνο όπου ταξίδευα για διάφορες ομάδες. Έχτισα καλές σχέσεις και μίλησα ξανά μαζί τους για το ρόλο μου και το πώς να τον εμπλουτίσω και να μάθω όσα περισσότερα χρειάζεται».

«Ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα να επιστρέψω και να δουλέψω με τον Beardy, έχει κάνει πολλά για μένα, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά».

Για τις Rachael Laws και Rylee Foster (σ.σ. το βασικό δίδυμο τερματοφυλάκων της ομάδας) είπε:

«Ξέρω τη Lawsy από την πρώτη μου θητεία εδώ και πήρε πολλή εμπειρία από τότε, συνεπώς ανυπομονώ να δω τη βελτίωσή της. Επέστρεψε απ’ το δανεισμό και έκανε φοβερή δουλειά όταν τη χρειαστήκαμε στην τότε ομάδα με την οποία κατακτήσαμε τον τίτλο».

«Με την Rylee έχω μιλήσει μόνο στο τηλέφωνο και έχω δει κάποια βιντεάκια με το προσωπικό της ομάδας, αλλά όλοι τις υπολογίζουν πολύ και τις δύο. Ανυπομονώ να τις δω σε δράση!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *