Επιστροφή στο Anfield! (Pregame)

Ακριβώς μια εβδομάδα αφού πήρε την πρώτη της νίκη στο 2019 εναντίον της Brighton, η Liverpool σκοπεύει να πάρει και το πρώτο τρίποντο στο Anfield κόντρα στην Crystal Palace!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: 

Liverpool vs Crystal Palace
Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: Anfield
Ημερομηνία: 19.01.2019
Ώρα έναρξης: 17:00
Διαιτητής: Jon Moss
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ:

Μετά τις συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες από Manchester City και Wolves, η Liverpool στο τρίτο της παιχνίδι για την νέα χρονιά -και αυτό εκτός έδρας- κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη απέναντι στην Brighton. Σήμερα οι Reds υποδέχονται την Crystal Palace με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς, τους πρώτους στο Anfield φέτος. Να σημειωθεί πως μετά από αυτό το παιχνίδι για την ομάδα του Jurgen Klopp θα ακολουθήσουν 10 ημέρες χωρίς αγωνιστική υποχρέωση.

Για την σημερινή αναμέτρηση ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε πως υπάρχει πιθανότητα να αγωνιστούν οι Alexander-Arnold και Wijnaldum αν και το λογικότερο σενάριο τους θέλει να βλέπουν το παιχνίδι από τον πάγκο. Οι Joe Gomez, Dejan Lovren και Adam Lallana παραμένουν εκτός με την επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση να αναμένεται με το τέλος του Γενάρη.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ:

Η Crystal Palace του Roy Hodgson παλεύει για να σωθεί, και θα παλέψει μέχρι το τέλος για ακόμη μια σεζόν, αν και δείχνει η ικανότερη να το καταφέρει. Συγκεκριμένα, οι Λονδρέζοι βρίσκονται στην 14η θέση με 22 βαθμούς, ένα τρίποντο μπροστά από την 17η Cardiff και 4 βαθμούς μακριά από την Newcastle και την ζώνη του υποβιβασμού.

Οι Αετοί διανύουν μια αρκετά ικανοποιητική περίοδο καθώς έχουν κερδίσει 10 πόντους από τα τελευταία 6 παιχνίδια τους. Ως μέτρο σύγκρισης, στα 10 τελευταία παιχνίδια πριν από αυτά τα 6, είχαν κερδίσει μόλις 5 βαθμούς. Αδιαμφησβήτητα η κορυφαία στιγμής της ομάδας αποτελεί το πρόσφατο διπλό στο Etihad με σκορ 2-3.

Παράλληλα, η Crystal Palace έχει την 6η καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, αλλά και το 4ο χειρότερο ενεργητικό ρεκόρ, έχοντας σημειώσει μόλις 20 τέρματα, γεγονός που φυσικά αποδίδεται στο στυλ παιχνιδιού της ομάδας. Γενικά το σημερινό παιχνίδι ελλοχεύει κινδύνους, ιδίως αν αναλογιστεί κανείς πως μέχρι την περσινή σεζόν, οι Reds είχαν ηττηθεί σε 3 συνεχόμενα παιχνίδια στο Anfield από την Palace.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ:

Χωρίς τις υπηρεσίες των Wayne Hennessey και Vicente Guaita θα επισκεφτεί το Anfield ο Roy Hodgson, γεγονός που τον αναγκάζει να ξεκινήσει ως βασικό τον 39χρονο Julian Speroni, τον μεγαλύτερο παίχτη της Premier League.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ:

Πίσω στον Αύγουστο, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, Crystal Palace και Liverpool τέθηκαν αντιμέτωπες στο πάντα καυτό Selhurst Park με τους Reds να παίρνουν ένα επαγγελματικό διπλό στο Λονδίνο. Το σκορ είχε ανοίξει ο James Milner με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με τον Sadio Mane να σφραγίζει την νίκη της Liverpool στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ:

Ο Alisson θα υπερασπιστεί την εστία των Reds, έχοντας μπροστά τους τους Milner, Matip, Van Dijk και Robertson.

Το κέντρο θα αποτελείται από τους Fabinho, Henderson και Keita. 

Την επιθετική γραμμή θα συνθέσουν οι Salah, Firmino και Mane.

Liverpool (4-3-3): Alisson – Milner, Matip, Van Dijk, Robertson – Henderson, Fabinho, Keita – Salah, Firmino, Mane

Crystal Palace (4-3-3): Speroni – Wan-Bissaka, Tomkins, Sakho, Van Aanholt – Kouyate, Milivojevic, McArthur – Townsend, Ayew, Zaha 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *