Επιστροφή στο Μιλάνο, με γεμάτη ομάδα! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Inter vs Liverpool

Διοργάνωση: Champions League
Έδρα: San Siro
Ημερομηνία: 16.02.2022

Ώρα έναρξης: 22:00
Διαιτητής: Szymon Marciniak
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD / MEGA

Νέα ομάδας:

Σπουδαία νίκη πήρε την Κυριακή η Liverpool στο Burnley, με το γκολ του Fabinho στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου να εξασφαλίζει τους τρεις πόντους για την ομάδα του Jurgen Klopp σε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες αλλά και την διαχρονικά σκληροτράχηλη άμυνα των Clarets. Oι Reds, και ας βρίσκονται 9 βαθμούς πίσω από την Manchester City, συνεχίζουν ακάθεκτοι το κυνήγι των πρωταθλητών Αγγλίας, ένα κυνήγι που απόψε θα ξεχαστεί εντελώς καθώς έχουμε -επιτέλους- μια γιγάντια ευρωπαϊκή αναμέτρηση κόντρα στην Inter!

Για τον αποψινό αγώνα, τον πρώτο από τους δύο που θα δώσει το ζευγάρι στην φάση των 16 του Champions League, ο Jurgen Klopp θα έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες τους, συμπεριλαμβανομένου και του αρχηγού της ομάδας, Jordan Henderson, ο οποίος ταξίδεψε στο Μιλάνο παρά το χτύπημα που δέχτηκε την Κυριακή στο Turf Moor.

Αντίπαλος:

Έτοιμη να κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Ιταλικό πρωτάθλημα έδειχνε μέχρι πριν ένα μήνα η Inter. Συγκεκριμένα, ένα σερί 11 αγώνων στο οποίο οι Nerazzurri κέρδισαν τα 10 παιχνίδια έληξε στο κοντινό Bergamo με μία λευκή ισοπαλία κόντρα στην Atalanta, για να ακολουθήσει η εντός έδρας ήττα από τη Milan καθώς και μία ισοπαλία με τη Napoli, ουσιαστικά τις μόνες δύο ομάδες που την απειλούν βαθμολογικά. Τα αποτελέσματα αυτά έφεραν μάλιστα την ομάδα του Simone Inzaghi στη δεύτερη θέση πίσω από τη συμπολίτισσα Milan, για έναν βαθμό, έχοντας όμως παιχνίδι λιγότερο.

Παρά τα τελευταία της αποτελέσματα, κόντρα άλλωστε σε πολύ σπουδαίους αντιπάλους, η Inter παραμένει το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ιταλία, το οποίο όμως έχει αποκτήσει τεράστιο ενδιαφέρον. Όσον αφορά το Champions League, οι Μιλανέζοι βρέθηκαν στη φάση των 16 έπειτα από συγκομιδή 10 βαθμών στον 4ο όμιλο με τις Shakhtar Donetsk, Sheriff και Ρεάλ Μαδρίτης, από την οποία ηττήθηκαν τόσο σε ιταλικό όσο και σε ισπανικό έδαφος.

Απόντες για την Inter θα είναι ο τραυματισμένος Joaquin Correa, καθώς και ο Robin Gosens που προσχώρησε στο ρόστερ των Nerazzurri ως δανεικός κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ενώ ο Nicolo Barella είναι τιμωρημένος λόγω κόκκινης κάρτας που δέχτηκε στη φάση των ομίλων τον Δεκέμβρη.

Πιθανές εντεκάδες:

Inter (3-5-2): Handanovic – Skriniar, De Vrij, Bastoni – Dumfries, Vidal, Brozovic, Calhanoglu, Perisic – Dzeko, Martinez
Liverpool (4-3-3): Allison – Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson – Henderson, Fabinho, Thiago – Salah, Jota, Mane

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *