Επιστροφή στις νίκες με πειστική εμφάνιση | Liverpool 2-0 Wolves: Match Review

Η Liverpool επικράτησε 2-0 της Wolves στο εξ αναβολής ματς της 7ης αγωνιστικής της Premier League και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, ανεβαίνοντας στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Επόμενο ματς για τους Reds, την Κυριακή 5 Μαρτίου (18:30) με τη Manchester United στο Anfield για την 27η αγωνιστική της Premier League.

Η Liverpool μπορεί να δυσκολεύτηκε στο πρώτο μέρος απέναντι στη Wolves στο Anfield, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Premier League χάρη σε γκολ του van Dijk και του Salah. Ο Κώστας Τσιμίκας αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο και έδωσε την ασίστ στο γκολ του Αιγύπτιου επιθετικού.

Πλέον, οι Reds έφτασαν τους 39 βαθμούς σε 24 ματς και ανέβηκαν στην 6η θέση. Η Newcastle βρίσκεται στην 5η θέση με 41 βαθμούς και ένα ματς λιγότερο και η Tottenham στην 4η θέση με 45 βαθμούς και ένα ματς περισσότερο.

Ο Klopp προχώρησε σε 6 αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στην Crystal Palace, με τους Reds να ξεκινούν δυνατά στο ματς και να απειλούν με τον Bajcetic στο 4ο λεπτό, αλλά δεν ανησύχησε τον Sa. Οι παίκτες του Klopp είχαν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο (Nunez 11′, 45+2′, Jota 19′, Elliott 40′, 45+2′) αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Η Liverpool ήταν ανώτερη και στο δεύτερο 45λεπτο, αλλά της έλειπε το γκολ. Το πέτυχε στο 68ο λεπτό με τον Nunez, αλλά ο διαιτητής είδε τη φάση στο VAR και το ακύρωσε καθώς υπήρχε επιθετικό φάουλ του Jota.

Ωστόσο, οι Reds κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα λίγο αργότερα. Στο 73ο λεπτό, ο van Dijk έπιασε την κεφαλιά, ο Sa απέκρουσε, αλλά ο Jota βρήκε ξανά τον Ολλανδό αμυντικό κι αυτός με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0.

https://twitter.com/trentregen66/status/1631045716431839234

Η Liverpool «κλείδωσε» τη νίκη στο 77ο λεπτό, με τον Τσιμίκα να κάνει το σπριντ από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή βρήκε τον Salah, ο οποίος με το γόνατο έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0, πετυχαίνοντας το 20ό του γκολ φέτος σε όλες τις διοργανώσεις.


Οι συνθέσεις

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold (Milner 89′), Konate, Van Dijk, Tsimikas; Fabinho, Elliott, Bajcetic (Henderson 79′); Salah, Jota (Gakpo 76′), Nunez (Firmino 89′)

Wolves: Sa, Semedo, Dawson, Kilman, Bueno, Neves, Lemina, Sarabia, Moutinho, Nunes, Jimenez

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *