Επιστρέφει με City ο Fabinho!

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ ο Fab θα απουσιάσει κόντρα στην Brighton, όμως θα είναι στη διάθεση του Jurgen Klopp για το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στην Manchester City.

Το κέντρο άμυνας της Liverpool είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος εδώ και πολλούς μήνες και δεν παύει να είναι ούτε και τώρα.

Οι Reds είδαν και τους τρεις βασικούς τους κεντρικούς αμυντικούς να μένουν εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν και έχουν κληθεί να βρουν λύσεις.

Fabinho και Henderson έχουν χρησιμοποιηθεί αμφότεροι στη θέση, ενώ έχουν ενεργοποιηθεί επίσης οι Rhys Williams και Nat Phillips.

Είναι αλήθεια πως όσο άντεχε ο Joel Matip ο Klopp ήλπιζε στο να μπορέσει να βρει μια ισορροπία και να αποφύγει να προχωρήσει σε μεταγραφή.

Εικόνα

Εν τέλει οι ασταμάτητοι τραυματισμοί του Καμερουνέζου δεν τους άφησαν περιθώριο και η Liverpool ανακοίνωσε χθες τις προσθήκες των Ben Davies και Ozan Kabak.

Πιθανώς, κάποιος εκ των δυο να κάνει το ντεμπούτο του στο επερχόμενο παιχνίδι απέναντι στην Brighton. Το μόνο βέβαιο είναι πως ο Fabinho θα παραμείνει εκτός και απέναντι στους Γλάρους, ωστόσο σύμφωνα με το τελευταίο update από τον David Maddock ο Βραζιλιάνος αναμένεται να δώσει το «παρόν» κανονικά στο παιχνίδι με την Manchester City και πιθανώς να αποτελέσει τον partener του αρχηγού στα μετόπισθεν.

Μείνετε συντονισμένοι για ακόμη περισσότερα νέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *