Επιστρέφει από τις διακοπές του για… εξετάσεις ο Shaqiri

Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός, Xherdan Shaqiri, αντιμετωπίζει τραυματισμό στη γάμπα και η κατάσταση του αναμένεται να εξεταστεί αμά τη επιστροφή του από την καλοκαιρινή άδεια.

Στο παιχνίδι της Εθνικής Ελβετίας κόντρα στην αντίστοιχη της Αγγλίας, στις 9 Ιουνίου για το Nations League, ο Xherdan Shaqiri δέχτηκε ένα χτύπημα στη γάμπα το οποίο τον ταλαιπωρεί μέχρι και σήμερα.

Τις επόμενες ημέρες, ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός θα επιστρέψει στο Melwood για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Liverpool, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει με 16 ποδοσφαιριστές. Πριν πατήσει… χόρτο, ωστόσο, πρώτα θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, ώστε να διαπιστωθεί η κατάσταση του και να σχεδιαστεί η αντιμετώπιση του προβλήματος.

Στον αντίποδα, μικρότερης έκτασης φαίνεται πως είναι ο τραυματισμός του Naby Keita στον προσαγωγό – ή ακριβότερα η υποτροπή αυτού – με την Εθνική Γουινέας. Έτσι, ο Αφρικανός μέσος αναμένεται να επιστρέψει έτοιμος για προπονήσεις στα τέλη Ιουλίου, μετά την ολοκλήρωση της δικής του άδειας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *