ΕΠΙΣΗΜΟ: Στη Βουδαπέστη το Liverpool – Leizpig

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η UEFA, η ρεβάνς του ζευγαριού LiverpoolLeipzig για τη φάση των «16» του Champions League θα λάβει χώρα στο «Puskas Arena» της Βουδαπέστης.

Βουδαπέστη ξανά λοιπόν! Η UEFA ενημέρωσε επίσημα ότι το παιχνίδι ανάμεσα σε Liverpool και Leipzig θα διεξαχθεί στο «Puskas Arena», εκεί όπου είχε λάβει χώρα και το πρώτο παιχνίδι, με γηπεδούχο τη Leipzig.

Ανατροπή δεδομένων, καθώς με τα όσα γνωρίζαμε μέχρι πριν από λίγες μέρες, η ρεβάνς θα διεξάγοταν στο Anfield. Ωστόσο, υπήρξαν τροποποιήσεις της γερμανικής κυβέρνησης σχετικά με τις μετακινήσεις σε αγγλικό έδαφος.

Αν ο γερμανικός σύλλογος ταξίδευε στην Αγγλία, θα έμπαινε σε καραντίνα με την επιστροφή του. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν είναι δυνατόν και κάπως έτσι πάρθηκε -επίσημα- η απόφαση το παιχνίδι στις 10 Μαρτίου να διεξαχθεί και πάλι στο «Puskas Arena» της Βουδαπέστης, αυτή τη φορά με γηπεδούχο τη Liverpool.

Φυσικά, να ενημερώσουμε πως ισχύει κανονικά ο κανόνας των εκτός έδρας γκολ, αφού τυπικά, υπάρχουν γηπεδούχοι και στα δύο ματς, κανονικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *