Επιβεβαίωση LiverpoolFans.gr: Ο κορωνοϊός βάζει τη Liverpool σε δεύτερες σκέψεις για Werner

Η επικαιρότητα επιβεβαιώνει τη στάση και όσα μεταδώσαμε στο LiverpoolFans.gr, αναφορικά με την περίπτωση του Timo Werner.

Σε όλο το διάστημα της μεταγραφολογίας σχετικά με τον Timo Werner, τον επιθετικό της RB Leipzig, το LiverpoolFans.gr επέλεξε – όπως πάντα – να μεταδώσει μόνο τις έγκυρες ειδήσεις: πρώτα πρώτα, ασχολήθηκε σοβαρά με την υπόθεση του Γερμανού μόνο φέτος και όχι τα προηγούμενα χρόνια, έπειτα κατέγραψε το πραγματικό ενδιαφέρον του Jurgen Klopp στο πρόσωπο του συμπατριώτη του, ενημέρωσε σχετικά με την απόφαση της Liverpool να περιμένει να λήξει η προθεσμία της ρήτρας του παίκτη, απέφυγε όμως να μεταδώσει κείμενα (όπως του Sky Sports) που έγραφαν πως «ο Timo Werner είναι έτοιμος να υπογράψει στη Liverpool», λες και κρατούσε και το στυλό στα χέρια του.

Τις τελευταίες δύο ημέρες δε, μεταφράσαμε δηλώσεις του ποδοσφαιριστή και, τέλος, ο γράφων έγραψε για πρώτη φορά την Κυριακή (04/05) πως η πανδημία του κορωνοϊού και οι αλλαγές που θα φέρει ενδέχεται – στο καλύτερο σενάριο – να ευνοήσουν τη Liverpool που θα αποκτήσει τον παίκτη φθηνότερα αλλά και – στο χειρότερο σενάριο – να της αλλάξουν εντελώς τα σχέδια λόγω οικονομικής δυσπραγίας.

Το σημερινό ρεπορτάζ της έχουσας αποδείξει την εγκυρότητα των λεγομένων της, Melissa Reddy, για την Independent, έρχεται να μας επιβεβαιώσει.

Η Reddy μεταδίδει πως, αφενός, τόσο η Liverpool είχε σοβαρή πρόθεση να κινηθεί για τον Werner, θεωρώντας αρκετά ελκυστική την τιμή του που (και στη ρήτρα) ανέρχεται στις £52εκ., όσο και ο ίδιος ο παίκτης έχει θέσει τους «κόκκινους» ως προτεραιότητα για μια ενδεχόμενη μετακίνηση του από την RB Leipzig, αφετέρου οι Άγγλοι δεν έχουν πάρει καμία οριστική απόφαση για το πώς θα κινηθούν μεταγραφικά. Κι αυτό γιατί οι εξελίξεις και οι αλλαγές στο οικονομικό και ποδοσφαιρικό τοπίο στην μετά lockdown εποχή ακόμα δεν έχουν αξιολογηθεί, ενώ οι εκτιμήσες για τη ζημία, τα διαφυγόντα κέρδη και τον προϋπολογισμό της επόμενης χρονιάς είναι στον «αέρα». 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *