Εξελίξεις στην Leeds που επηρεάζουν τον…Kent!

Είναι δεδομένο εδώ και αρκετές ημέρες ότι ο Ryan Kent θα αποχωρήσει από το Anfield όπως σας είχαμε αποκαλύψει, με τις σημερινές εξελίξεις στην Leeds να τον φέρνουν κοντά στο Elland Road. Το LiverpoolFans.gr έχει το ρεπορτάζ!

Ένα σήριαλ που έχει κρατήσει αρκετό καιρό, έχει να κάνει με την αποχώρηση του Kent από τη Liverpool. Το site μας, σας είχε αποκαλύψει την περίεργη στάση του νεαρού ποδοσφαιριστή, καθώς και την ξαφνική “ασθένεια”, η οποία δεν έπεισε κανέναν και τον έχει κρατήσει μέχρι και σήμερα εκτός, όπως σας αποκαλύψαμε και το πωλητήριο που έβαλαν οι Reds στον παίκτη.

Μέχρι χθες δεν είχαμε κάποια εξέλιξη, όμως ένα ντόμινο εξελίξεων στην Leeds, φέρνει τον Kent κοντά στην ομάδα της Championship. Πιο συγκεκριμένα, η Leeds παραχωρεί στην Anderlecht τον βασικό της εξτρέμ, Kemar Roofe, βάζοντας στα ταμεία της ένα ποσό που είναι κάτι παραπάνω από αρκετό για να αγγίξει τις απαιτήσεις της Liverpool, η οποία αξιολογεί τον Kent κοντά στα 7 εκατομμύρια λίρες.

Ο προπονητής της Leeds, Marcelo Bielsa έχει θέσει ως “top target” τον Ryan Kent και αναμένεται άμεσα να κάνει την κίνηση του, ώστε να τον αποκτήσει όσο πιο σύντομα γίνεται, καθώς η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται την Πέμπτη και το πρωτάθλημα της Championship έχει ήδη ξεκινήσει.
Ο Kemar Roofe λοιπόν, είναι το κλειδί της όλης υπόθεσης. Ο εξτρέμ της Leeds, σήμερα το πρωί βρέθηκε στο Βέλγιο και το μεσημέρι πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και πλέον είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση του. Μια ανακοίνωση, που θα ανοίξει τον δρόμο για την αποχώρηση του Ryan Kent από το Anfield και την άφιξη του στο Elland Road, μιας και δεν υπολογίζεται από την ομάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *