Εν αναμονή της αποχώρησης Origi – Ματιές των Wolves στον Βέλγο

Η Liverpool θα χρειαστεί να πωλήσει ορισμένους ποδοσφαιριστές ώστε να συγκεντρώσει ξανά ρευστό χρήμα για να πραγματοποιήσει περαιτέρω μεταγραφικές κινήσεις. Ο Divock Origi θα μπορούσε να τη «βοηθήσει» προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ο Βέλγος επιθετικός έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2024, όμως δεν αναμένεται να συνεχίσει στους Reds και τη νέα σεζόν. Αντιθέτως, ο Origi είναι ένα από τα πρώτα ονόματα που η Liverpool θέλει να… ρευστοποιήσει και, φυσικά, έχει κάνει γνωστό στην αγορά ότι περιμένει προτάσεις για την περίπτωση του.

Η μεταγραφική περίοδος άνοιξε και επίσημα σήμερα (01/07) και στο λιμάνι περιμένουν την κατάλληλη πρόταση για τον Βέλγο επιθετικό. Πιθανοί αγοραστές φαίνονται οι Wolves, που εδώ και χρόνια βλέπουν με καλό μάτι τον «Div». Ωστόσο, η αποχώρηση του Nuno Espirito Santo, που προσελήφθη από την Tottenham, και η αναμενόμενη άφιξη του νέου προπονητή των «Λύκων», μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα για τον Origi όπως και γενικότερα για τη μεταγραφική πολιτική και τους στόχους της ομάδας από το Wolverhampton.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *