Ενδιαφέρον Montpellier για Karius – Από £6εκ ξεκινά η Liverpool

Ελκυστική φαίνεται πως θα είναι το φετινό καλοκαίρι η μεταγραφολογία γύρω από το πρόσωπο του τερματοφύλακα της Liverpool, Loris Karius, για τον οποίο οι «κόκκινοι» ζητούν 6 εκατομμύρια λίρες.

Δίχως να έχει επιστρέψει στην Αγγλία μετά τον τερματισμό του συμβολαίου του με την Besiktas (η οποία αθετούσε διαρκώς τις οικονομικές υποχρεώσεις της απέναντι του), και περνώντας το χρόνο του στην πατρίδα του Γερμανία αλλά και στη… Μύκονο, ο Loris Karius προσεγγίζει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων.

Μία από αυτές είναι η Hertha, όμως τα ηνία στη σχετική κούρσα φαίνεται πως έχει επί της παρούσης η γαλλική Montpellier. Η τελευταία είχε φέτος στα γκολποστ τον Geronimo Rulli της Real Sociedad, ως δανεικό, και είναι ζήτημα της διακριτικής της ευχέρειας αν θα κάνει χρήση της ρήτρας μονιμοποίησης της μεταγραφής.

Η Liverpool, πάντως, επεξεργάζεται τα δεδομένα, αφουγκράζεται το ενδιαφέρον των διαφόρων συλλόγων για τον Γερμανό τερματοφύλακα της και, πιστεύοντας πως αξίζει περισσότερα από τις 4.2 εκατομμύρια λίρες που δαπάνησε για να τον αποκτήσει από τη Mainz το 2016, τον κοστολογεί στις £6 εκατομμύρια.

Μένει να δούμε πώς θα συνεχιστεί η υπόθεση τις επόμενες εβδομάδες, και αν θα βρεθεί ομάδα να πληρώσει το παραπάνω ποσό στους «κόκκινους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *