ΕΚΤΑΚΤΟ: Επιστρέφει ο Chamberlain και παίζει με την U23!

Η σημαντικότερη είδηση του μήνα, με τον Oxlade-Chamberlain να είναι έτοιμος για το μεγάλο comeback στα γήπεδα μετά την ρήξη χιαστού που υπέστη τον περασμένο Απρίλιο!

11 ολόκληρους μήνες μετά τον άτυχο τραυματισμό του, ο Alex Oxlade-Chamberlain βρίσκεται προ των πυλών της μεγάλης επιστροφής του. 

Μετά από πολλή δουλειά στα γυμναστήρια αλλά και στο γήπεδο, ο Άγγλος μπήκε πρόσφατα στις προπονήσεις της ομάδας και άρχισε να ανεβάζει ρυθμό, φτάνοντας πλέον στην κατάλληλη φόρμα ώστε να συμμετάσχει σε ανταγωνιστικό παιχνίδι!

Το βράδυ της Δευτέρας, η U23 του Neil Critchley παίζει κόντρα στην Everton για την Premier League 2, το πρωτάθλημα των β’ ομάδων δηλαδή, και το ιατρικό επιτελείο αναμένεται να αποφασίσει αύριο αν ο Ox θα βρίσκεται σε θέσει να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Αν δεν καταφέρει να παίξει στο ντέρμπι της Δευτέρας, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός θα παίξει σίγουρα στην αναμέτρηση στο Derby, επίσης για την PL2, την Παρασκευή!

Πρόκειται για μια είδηση που ενθουσιάζει τον κόσμο της Liverpool, ο οποίος όχι μόνον συμπαθεί τον Chamberlain αλλά τον στήριξε όλο αυτό το διάστημα των 11 μηνών με πολλά μηνύματα συμπαράστασης!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *