Δύο απουσίες, δύο επιστροφές και ο… Thiago!

Την καθιερωμένη ενημέρωση για τους τραυματισμούς έκανε γνωστή στη συνέντευξη τύπου πριν την αναμέτρηση με την Arsenal (28/09, 22:00) o Jurgen Klopp.

Χωρίς τους Joel Matip και Jordan Henderson θα παραταχθεί η Liverpool κόντρα στην Arsenal, με τον Καμερουνέζο να μένει για τουλάχιστον ένα μήνα στα πιτς, ενώ ο Άγγλος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί από την αναμέτρηση με την Chelsea.

Στα θετικά, η επιστροφή του Joe Gomez στις προπονήσεις, όπως και του Billy Koumetio, ο οποίος δίνει έξτρα λύσεις στην αμυντική γραμμή της ομάδας.

Πιο αναλυτικά:

«Νομίζω ότι ο Gomez πρέπει να επιστρέψει σήμερα στην προπόνηση, αυτό μου έχει πει το τεχνικό επιτελείο.

Ο Koumetio επέστρεψε στην προπόνηση, o Matip όμως ακόμα δεν έχει επιστρέψει. Ο Henderson δεν μπορεί να προπονηθεί ακόμα, αυτό ήταν ξεκάθαρο, αυτό το παιχνίδι είναι σίγουρα πολύ νωρίς για εκείνον».

Ο Klopp ρωτήθηκε επίσης αν ο Thiago Alcantara, ο οποίος έπαιξε 45 λεπτά στο Stamford Bridge μετά τον τραυματισμό του Henderson, είναι αρκετά έτοιμος για να ξεκινήσει κόντρα στην Arsenal, απαντώντας:

«Θα δούμε, θα δούμε. Έχουμε λίγες μέρες για να προπονηθούμε, μερικά παιδιά πρέπει να ανακάμψουν από χθες (24/09) το βράδυ, οπότε θα δούμε πώς θα αγωνιστούμε με την Arsenal. Έχω κάτι στο μυαλό μου, αλλά γιατί πρέπει να αποφασίσω σήμερα όταν έχουμε χρόνο μέχρι τη Δευτέρα; Είμαστε σίγουρα σε σκέψεις, θα το δούμε»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *