Δίπλα στον 7χρονο Χρήστο ο Σύνδεσμος Θεσσαλονίκης και ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος (pic)

Την κοινωνική του ευαισθησία αποδεικνύει για μία ακόμη φορά το Official Liverpool Supporters Club της Θεσσαλονίκης, που προσφέρει – σε συνεργασία με τον Σταύρο Τζιωρτζιόπουλο – μια υπογεγραμμένη φανέλα του John Barnes για καλό σκοπό.

Έχοντας… απόθεμα με υπογεγραμμένες φανέλες του John Barnes από όταν ο πάλαι ποτέ θρύλος της Liverpool βρέθηκε στη Σόφια για εκδήλωση του βουλγαρικού συνδέσμου, το Official Liverpool Supporters Club της Θεσσαλονίκης ήρθε σε επαφή με τον Σταύρο Τζιωρτζιόπουλο και προσφέρει μία από τις… famous Red φανέλες σε δημοπρασία.

Η διαδικασία, φυσικά, «στεγάζεται» στην πλατφόρμα του Charity Idols που έχει ως σκοπό λειτουργίας να συγκεντρώνει χρήματα μέσα από δημοπρασίες αθλητικών ειδών και αντικειμένων διάσημων αθλητών και να τα διαθέτει για την περίθαλψη ατόμων (και κυρίως παιδιών) που αντιμετωπίζουν σοβαρά ιατρικά προβλήματα.

Στην περίπτωση της φανέλας του John Barnes, τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του 7χρονου Χρήστου Κωστόπουλου, που πάσχει από ραβδομυοσάρκωμα οφθαλμικού κόγχου και πρέπει να χειρουργηθεί.

Μπορείτε να κάνετε τη δική σας προσφορά ΕΔΩ.

Δείτε τη δημοσίευση του Charity Idols, στην οποία ο Σταύρος Τζιωρτζόπουλος και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεσων του συνδέσμου της Θεσσαλονίκης, Χρήστος Παπαδόπουλος κρατούν την υπογεγραμμένη φανέλα του John Barnes:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *