Δίπλα στην LGBT+ κοινότητα η Liverpool: Περήφανος χορηγός του Pride!

Τη στήριξή του στο ετήσιο Pride του φεστιβάλ του Liverpool θα δείξει ο σύλλογος με ένα σύνολο εκδηλώσεων, όντας περήφανος χορηγός.

Σαν ένθερμος υποστηρικτής και χορηγός όπως συνηθίζει τα τελευταία 7 χρόνια η Liverpool θα γιορτάσει μαζί με την LGBT+ κοινότητα την επόμενη εβδομάδα.

Η Liverpool ουσιαστικά θα εκπροσωπείται από το LCR Pride Foundation. Πρόκειται για έναν νέο οργανισμό που δημιουργήθηκε για την οργανωμένη στήριξη στο pride στην πόλη και όχι μόνο.

Να θυμίσουμε ότι η πρώτη ομάδα της Premier League που έδειξε έμπρακτο ενδιαφέρον και ευαισθησία για το θέμα ήταν οι Reds (το 2012). Το ετήσιο pride φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 27 και 28 Ιουλίου με θέμα «Come as You Are», δηλαδή «έλα όπως είσαι».

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα κάλεσμα προς την κοινωνία και κάθε άνθρωπο ξεχωριστά να παραστεί στις εκδηλώσεις, ανεξαρτήτως καταγωγής και ιδιαιτεροτήτων, σε ένα θετικό κλίμα παρέας και σεβασμού.

Απο τις 20 Ιουλίου θα υπάρχει στολισμός σημαντικών κτηρίων στην πόλη στα χρώματα του ουράνιου τόξου, ενώ στο κατάστημα της ομάδας θα υπάρχει και σχετικό υλικό προς πώληση όπως αυτοκόλλητα και glitter αλλά και μπλουζάκια και καπέλα σε επιλεγμένα καταστήματα.

Το επίσημο φιλανθρωπικό ίδρυμα του συλλόγου (LFC Foundation) έχει ήδη πραγματοποιήσει γιορτή για το συγκεκριμένο θέμα μέσα στον Ιούλιο, στο οποίο ομάδες από όλη την πόλη συμμετείχαν για τη στήριξη της LGBT+ κοινότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *