Δίκαιη ήττα σε κακό βράδυ | Liverpool 0-2 Atalanta: Match Review

Η Liverpool γνώρισε την ήττα (0-2) από την Atalanta για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Πρώτη φορά βασικός ο Τσιμίκας, όλα ανοιχτά στον όμιλο.

Επόμενος αγώνας για τους Reds, το Σάββατο 28/11 με την Brighton (14:30) στο AMEX Stadium για την 10η αγωνιστική της Premier League.

Η Liverpool βρέθηκε σε κακό βράδυ, ηττήθηκε με 2-0 στο Anfield από την Atalanta, αλλά παρέμεινε στην πρώτη θέση του ομίλου με 9 βαθμούς.

Ilicic και Gosens έβαλαν μπροστά τους Ιταλούς στο δεύτερο ημίχρονο και έδωσαν στην Atalanta μια σπουδαία νίκη, καθώς έπιασε τον Ajax (3-1 την Midtjylland) στους 7 βαθμούς.

Ο Κώστας Τσιμίκας ξεκίνησε για πρώτη φορά στη βασική εντεκάδα των Reds, όπως και ο Neco Williams.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1.Liverpool 9
2.Ajax 7
3.Atalanta 7
4.Midtjylland 0

Την επόμενη αγωνιστική των ομίλων (1/12), η Liverpool υποδέχεται τον Ajax και η Atalanta την Midtjylland.

Ακολουθείστε το LiverpoolFans.gr τώρα ΚΑΙ στο Twitter!


Μόλις μία τελική (εκτός στόχου)…

Οι Reds ξεκίνησαν νωθρά, με την Atalanta να παίρνει τον έλεγχο του ματς και να απειλεί στο 9ο λεπτό με τον Alisson να διώχνει εντυπωσιακά το σουτ του Gosens μέσα από την περιοχή.

Οι «μπεργκαμάσκι» πατούσαν καλύτερα στο Anfield και είχαν περιορίσει αρκετά τη Liverpool, η οποία δημιούργησε τη μόνη καλή της ευκαιρία στο 44ο λεπτό, με το σουτ του Salah να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Gollini.


Δεν αντέδρασε ποτέ στα γρήγορα γκολ της Atalanta…

Οι Reds δεν ήταν πειστικοί ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, η Atalanta έδειχνε πιο σίγουρη στις επιλογές και τις κινήσεις της στο γήπεδο, κι αυτό φάνηκε γρήγορα, πετυχαίνοντας δύο γκολ σε 4 λεπτά.

Στο 60ό λεπτό, ο Gomez βρήκε ωραία στην περιοχή τον Ilicic, ο οποίος από κοντά νίκησε τον Alisson για το 0-1, παγώνοντας το Anfield.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η ομάδα του Gasperini βρήκε και δεύτερο γκολ. Ο Gomez έκανε τη σέντρα, ο Hateboer έκανε την κεφαλιά-πάσα στον Gosens κι αυτός πέτυχε το 0-2 στο 64ο λεπτό.

Ο Klopp έκανε τέσσερις μαζεμένες αλλαγές μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου γκολ των Ιταλών, αλλά οι επιλογές του δεν λειτούργησαν, με αποτέλεσμα η Liverpool να τελειώσει τον αγώνα χωρίς ούτε μία τελική στον στόχο!


Οι συνθέσεις

Liverpool: Alisson; N.Williams, R.Williams, Matip (Minamino 85′), Tsimikas (Robertson 61′); Milner, Wijnaldum (Fabinho 61′), Jones; Salah (Firmino 61′), Origi (Jota 61′), Mane

Atalanta: Gollini; Toloi, Romero, Djimsiti; Hateboer, De Roon, Pessina (Miranchuk 84′), Freuler, Gosens (Mojica 75′); Gomez, Ilicic (Zapata 70′)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *