Δίδυμο Gomez – van Dijk ξανά / Έτοιμοι για 11άδα Shaqiri και Fabinho!

Η εικόνα της Liverpool στο παιχνίδι με την Crystal Palace θα είναι περίπου η ίδια με την πρεμιέρα κόντρα στη West Ham.

Τα μηνύματα από το Melwood είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, όσον αφορά στην περίπτωση του Joel Matip, αφού ο Καμερουνέζος επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων αυτήν την εβδομάδα, ενώ αγωνίστηκε και σε ένα παιχνίδι μιας ώρας «κεκλεισμένων των θυρών» στο Melwood, όπου έπαιξαν μέλη της πρώτης ομάδας και της U23. Ωστόσο, αν και διαθέσιμος, ο Matip δεν υπολογίζεται φυσικά για το βασικό σχήμα στο παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στην Crystal Palace.

Εκεί, θα δούμε και πάλι το δίδυμο Joe Gomez – Virgil van Dijk στην άμυνα, τους οποίους ο Klopp εμπιστεύεται πολύ και βλέπει πως έχουν αρχίσει να δένονται ιδιαίτερα. Μάλιστα, ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε τα εξής: «Είναι πολύ καλός παίκτης και έπαιξε καλά τη θέση (σ.σ ο Gomez). Μαζί με τον Virgil, έχουν πολύ καλή κατανόηση – και σε προσωπικό επίπεδο επίσης – και αυτό είναι πολύ καλό».

Επιπλέον, ο Shaqiri και ο Fabinho θα είναι ξανά έτοιμοι για το ντεμπούτο τους ως βασικοί με τα κόκκινα (ο δεύτερος για το ντεμπούτο του στην Premier League), αφού βρίσκονται σε καλό ρυθμό και πλήρη φυσική ετοιμότητα. Εξαρτάται από τα δεδομένα του αγώνα και τις σκέψεις του Jurgen Klopp, αν θα χρησιμοποιηθούν ή όχι στο βασικό σχήμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *