Δήλωση – Απολογία John W. Henry (vid)

Σε βίντεο-απολογία προς τους φιλάθλους, τον Jurgen Klopp και τους παίκτες προέβη ο πρόεδρος της FSG, John W. Henry για την αναστάτωση που προκάλεσε τις τελευταίες μέρες το project της European Super League.

Ο πρόεδρος της FSG, John W. Henry, μέσω των social media της ομάδας, κοινοποίησε βίντεο απολογία προς όλο τον κόσμο και το προσωπικό της Liverpool για τις τελευταίες ημέρες. Μέσα σε άλλα, δήλωσε πως απολογείται στον Jurgen Klopp, τους παίκτες, τον Bill Shankly, αλλά και όλη την κοινότητα της Liverpool. Πως άκουσε τους φιλάθλους, και εξαρχής το project δεν είχε καμιά ελπίδα χωρίς τη στήριξη αυτών. Συνεχίζει, τα τελευταία 10 χρόνια από τη στιγμή που ήρθαν στο χώρο του ποδοσφαίρου, έχουν ως κύριο σκοπό τους τo καλύτερο συμφέρον για τη Liverpool. Tελειώνει, πως αν έμαθε ένα πράγμα από όλη αυτήν την κατάσταση αλλά και γενικότερα τον τελευταίο χρόνο της πανδημίας, είναι το πόσο σημαντικοί είναι οι φίλαθλοι όχι μόνο για τη Liverpool, αλλά και γενικότερα για όλα τα αθλήματα, και πως υπόσχεται ότι από εδώ και πέρα να το υποστηρίξει αυτό με τις πράξεις του.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη τη δήλωση στο παρακάτω βίντεο:

Aναλυτικά η δήλωση:

“Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους φιλάθλους και υποστηρικτές της Liverpool για την αναστάτωση που προκάλεσα τις προηγούμενες 48 ώρες.

Δε χρειάζεται να δηλώσω, πως το project που ξεκινήσαμε δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να υλοποιηθεί χωρίς την υποστήριξη των φιλάθλων. Κανείς δε σκέφτηκε διαφορετικά στην Αγγλία. Τις προηγούμενες 48 ώρες ήσασταν ξεκάθαροι πως δε θα υποστηριχθεί. Σας ακούσαμε. Σας άκουσα.

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Jurgen, τον Billy, τους παίκτες και όλους όσους δουλεύουν τόσο σκληρά στην LFC για να κάνουν τους φιλάθλους μας περήφανους. Δε φέρουν καμία ευθύνη για την αναστάτωση. Ήταν αυτοί που αναστατώθηκαν περισσότερο, και τελείως άδικα. Αυτό είναι που πονάει περισσότερο. Αγαπούν το σύλλογό σας και τον κάνουν περήφανο κάθε μέρα.

Γνωρίζω πως όλη η ομάδα της LFC έχει την ειδίκευση, την ηγεσία και το πάθος να ξαναχτίσει την εμπιστοσύνη και να μας βοηθήσει να προχωρήσουμε από εδώ και πέρα. Περισσότερο από μια δεκαετία νωρίτερα, όταν υπογράψαμε για τις προκλήσεις που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο, ονειρευτήκαμε ό,τι ονειρευτήκατε. Και δουλέψαμε για να βελτιώσουμε το σύλλογό σας. Η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει. Και πιστεύω πως καταλαβαίνετε πως όταν κάνουμε λάθη, προσπαθούμε να δουλέψουμε για το καλύτερο συμφέρον του συλλόγου. Σε αυτήν την προσπάθεια, σας απογοήτευσα.

Και πάλι, συγγνώμη, και εγώ, μόνος μου, είμαι υπεύθυνος για όλο αυτό το αρνητικό κλίμα που διαφάνηκε τις προηγούμενες δυο μέρες. Και είναι κάτι που δε θα ξεχάσω. Και δείχνει τη δύναμη που έχουν οι φίλαθλοι σήμερα, και πολύ σωστά θα συνεχίσουν να έχουν.

Αν υπάρχει ένα πράγμα που μας έμαθε αυτή η καταστροφική πανδημία, είναι το πόσο σημαντικοί είναι οι φίλαθλοι στο άθλημά μας, αλλά και στο κάθε άθλημα. Φαίνεται σε κάθε άδειο στάδιο. Είναι μια απίστευτα σκληρή χρονιά για όλους μας ανεξαιρέτως. Είναι σημαντικό η οικογένεια της Liverpool να παραμείνει ανέπαφη και δεσμευμένη σε ό,τι έχει δει από εσάς παγκοσμίως, με τοπικές χειρονομίες καλοσύνης και υποστήριξης. Σας υπόσχομαι πως θα κάνω τα πάντα για να το υποστηρίξω αυτό.

Ευχαριστώ που με ακούσατε.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *