Βαρύ rotation για να κάνει τη δουλειά της! (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Southampton vs Liverpool

Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: St. Mary’s Stadium
Ημερομηνία: 17.05.2022

Ώρα έναρξης: 21:45
Διαιτητής: Martin Atkinson
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 3HD

Νέα ομάδας:

Τον δεύτερο της τίτλο για τη σεζόν κατέκτησε η Liverpool, επικρατώντας και πάλι της Chelsea στα πέναλτι στον τελικό του FA Cup, με το σκορ να βρίσκεται ξανά στο 0-0 μετά από 120′ παιχνιδιού. Την επόμενη μέρα, το 2-2 της Manchester City στο Λονδίνο κόντρα στη West Ham έδωσε νέες ελπίδες στους Reds για το πρωτάθλημα, καθώς θα μπορούσε να είχε κριθεί και τυπικά. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή, η ομάδα του Jurgen Klopp πρέπει να κερδίσει τα δύο της τελευταία παιχνίδια και να ελπίζει σε ένα θαύμα την τελευταία αγωνιστική, να κόψει βαθμούς η Aston Villa του Steven Gerrard από τους Citizens.

Απόψε λοιπόν, ο Γερμανός προπονητής των Reds θα παρατάξει βεβαίως μια πολύ αλλαγμένη ομάδα. Κάθε ποδοσφαιριστής άφησε και την ψυχή του στο Wembley το απόγευμα του Σαββάτου, η ομάδα έχει έναν τελικό Champions League σε 11 ημέρες, και είναι απαραίτητο να ξεκουραστεί απόψε. Παράλληλα, με τον Fabinho να είναι ήδη εκτός αγωνιστικών χώρων, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας είδε τους Salah και Van Dijk να αποχωρούν με τραυματισμούς από το Λονδίνο, που όμως είναι ήπιοι -και οι δύο ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν στον τελικό. Στον αγγλικό νότο όμως, το βράδυ, δε θα συμμετάσχει κανείς του, κάτι που ισχύει και για τους Alexander-Arnold, Robertson, Henderson, Thiago, Mane και Diaz, που θα αντικατασταθούν στο αρχικό σχήμα.

Αντίπαλος:

Τελειωμένη υπόθεση είναι το πρωτάθλημα για τη Southampton καθώς η παραμονή της στην Premier League κρίθηκε και μαθηματικά μετά το 1-1 της Leeds κόντρα στη Brighton. Με 40 βαθμούς, στην 15η θέση, το μοναδικό που μπορεί να ελπίζουν οι Saints είναι μια μικρή αναρρίχηση στη βαθμολογία, κάτι που όμως φαίνεται δύσκολο καθώς πρέπει να καλυφθεί μια διαφορά 4 πόντων ακόμα και για μία θέση, με την τωρινή θέση της ομάδας να δείχνει πως θα είναι πιθανότατα και η τελική της.

Τραυματίας για την ομάδα του Ralph Hasenhuttl είναι ο Valentino Livramento, ενώ ως αμφίβολοι κρίνονται οι Fraser Forster και Stuart Armstrong.

Πιθανές εντεκάδες:

Southampton (4-4-2): McCarthy – Walker-Peters, Bednarek, Salisu, Perraud – Redmond, Ward-Prowse, Romeu, Elyounoussi – Broja, Adams
Liverpool (4-3-3): Alisson – Gomez, Konate, Matip, Tsimikas – Keita, Milner, Jones – Jota, Firmino, Origi

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *