Απολαυστική παράσταση μπροστά σε 2.000 κόσμο | Liverpool 4-0 Wolves: Match Review

Η Liverpool διέλυσε 4-0 τη Wolves μπροστά σε 2.000 φιλάθλους στο Anfield, επέστρεψε στις νίκες και έπιασε την Tottenham στην κορυφή της Premier League.

Επόμενος αγώνας για τους Reds, την Τετάρτη 9/12 με την Midtjylland (19:55) στο MCH Arena για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Επιστροφή του κόσμου στο Anfield, επιστροφή στις νίκες (και στην κορυφή) οι Reds.

271 μέρες (και μια απονομή τίτλου) μετά, 2.000 φίλαθλοι ζέσταναν το Anfield και είδαν τη Liverpool να κάνει πάρτι απέναντι στη Wolves (4-1) και να πιάνει στην κορυφή την Tottenham στους 24 βαθμούς – αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το μεταξύ τους ντέρμπι στις 16 Δεκεμβρίου στο Anfield.

Ο Salah «ξεκλείδωσε» τη νίκη, ακολούθησαν τα πρώτα γκολ στη σεζόν από Wijaldum και Matip (φωτοβολίδα το γκολ του Gini) και ο Semedo με αυτογκόλ υπέγραψε το 4-0. 65ο διαδοχικό ματς χωρίς ήττα εντός έδρας για τη Liverpool!

Ακολουθήστε το LiverpoolFans.gr τώρα ΚΑΙ στο Twitter!


Προβάδισμα με το 9ο γκολ στο πρωτάθλημα του Salah

Οι Reds πατούσαν καλύτερα στα πρώτα λεπτά και απείλησαν πρώτοι στο 12ο λεπτό, με τον Robertson να κάνει το γύρισμα από τα αριστερά και την κεφαλιά του Mane να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η Wolves πήρε μέτρα στο γήπεδο και έφτασε κοντά στο γκολ με τον Podence να επιχειρεί με σκαφτό σουτ να νικήσει τον Kelleher, αλλά ο νεαρός τερματοφύλακας απομάκρυνε την τελευταία στιγμή σε κόρνερ στο 17ο λεπτό.

Οι Reds έφεραν ξανά το ματς στα μέτρα τους και βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα λίγο αργότερα. Ο Robertson έκανε το γέμισμα στην περιοχή, ο Coady έκανε κακό υπολογισμό και έχασε τη μπάλα, με τον Salah να κερδίζει και με ιδανικό τελείωμα από κοντά να κάνει το 1-0 στο 24ο λεπτό.

Η Liverpool είχε συντριπτικά υπέρ της την κατοχή της μπάλας (71%-29%), απείλησε με τον Salah στο 35ο λεπτό, αλλά στις καθυστερήσεις μια απόφαση του διαιτητή να υποδείξει πέναλτι για τη Wolves ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους Reds.

Ο Mane σε προσπάθεια να διώξει την μπάλα με ψαλιδάκι προκάλεσε την πτώση στην περιοχή του Coady, αλλά όπως φάνηκε στο VAR ο Σενεγαλέζος μάζεψε το πόδι του, και ο διαιτητής πήρε την απόφαση πίσω.


Πάρτι στο δεύτερο ημίχρονο, highlight η φωτοβολίδα του Wijnaldum

Τα πράγματα ήταν σαφώς πιο εύκολα για τη Liverpool στο δεύτερο μέρος. Η ομάδα του Klopp πίεσε για ένα δεύτερο γκολ και το πέτυχε στο 59ο λεπτό με ένα φοβερό σουτ του Wijnaldum έξω από την περιοχή, ο οποίος δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Rui Patricio για το 2-0.

Λίγο αργότερα, μάλιστα, ήρθε και το τρίτο γκολ. Ο Salah από σκόρερ έγινε δημιουργός, βγάζοντας τη σέντρα από τα δεξιά και ο Matip από το ύψος της μικρής περιοχής σημείωσε το 3-0 στο 68ο λεπτό.

Με τη νίκη ήδη εξασφαλισμένη, η Liverpool δεν σταματούσε να ασκεί πίεση στη Wolves. Στο 74ο λεπτό, ο Rui Patricio μπλόκαρε το σουτ του Jones, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα, οι Reds έφτασαν και σε τέταρτο γκολ.

Ο Alexander-Arnold (που επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του) έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, με τον Semedo να προσπαθεί να απομακρύνει με τάκλιν προ του Mane, αλλά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Rui Patricio για το 4-0 στο 78ο λεπτό.

Η Wolves έχασε ευκαιρία στο 80ό λεπτό, με τον Kelleher να αποκρούει από κοντά το σουτ του Silva, ενώ στην τελευταία φάση του ματς το σουτ του Salah πέρασε άουτ στις καθυστερήσεις.


Οι συνθέσεις

Liverpool: Kelleher; N.Williams (Alexander-Arnold 68′), Fabinho, Matip, Robertson; Henderson (Keita 81′), Wijnaldum, Jones; Salah, Mane, Firmino (Jota 73′)

Wolves: Patricio; Boly, Coady, Dendoncker; Semedo, Moutinho, Neves (Silva 62′), Marcal; Traore, Neto, Podence (Ait-Nouri 71′)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *