Αποθέωσε Salah και Klopp ο Torres: «Ο καλύτερος στον κόσμο, τεράστια η Liverpool»

Ως προπονητής της Atletico Madrid U19, η οποία αντιμετώπισε την αντίστοιχη της Liverpool πριν το παιχνίδι των ανδρικών ομάδων για το Champions League, ο Fernando Torres ήταν επίσημος προσκεκλημένος στο Anfield και στο πλαίσιο της επίσκεψης του αποθέωσε με κολακευτικά λόγια του Mohamed Salah και Jurgen Klopp.

Έχοντας επιστρέψει μόνιμα στη Μαδρίτη εδώ και χρόνια και πλέον ακολουθώντας προπονητική καριέρα στα τμήματα υποδομής της Atletico, ο Fernando Torres είχε καιρό να βρεθεί και να παρακολουθήσει αγώνα σε αγγλικό έδαφος. Το έκανε ως προσκεκλημένος στο Liverpool – Atletico Madrid, εκεί όπου είδε ξανά από κοντά τον παλιό συμπαίκτη του στην Chelsea, Mohamed Salah.

Μιλώντας στο liverpoolfc.com, ο «El Nino» απάντησε σε ερωτήσεις για το επίπεδο του Αιγυπτίου σταρ, ενώ πριν το παιχνίδι σχολίασε και την εικόνα της Liverpool του Jurgen Klopp, χαρακτηρίζοντας το επίπεδο της ως «κορυφαίο».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν ο Salah είναι σήμερα ο κορυφαίος στον κόσμο:

«100% ναι. Και νομίζω όχι μόνο φέτος, αλλά τις τελευταίες δύο-τρεις σεζόν είναι εκπληκτικός. Πάντα αναφερόμαστε στα προσωπικά βραβεία των παικτών όταν κερδίζουν παράλληλα και τρόπαια, αλλά νομίζω ότι ο Mo είναι από τους δύο-τρεις κορυφαίους του κόσμου τα τελευταία πέντε ή έξι χρόνια. Είναι εκπληκτική η συνέπεια του.

Βλέπεις ότι σπάει όλα τα ρεκόρ και συνεχίζει να σκοράρει. Μιλάμε καμιά φορά στο τσατ και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν, επειδή τον είδα όταν είχε έρθει στην Αγγλία – ήταν δύσκολο στο ξεκίνημα αλλά είναι ένας τρομερός τύπος και εκπληκτικός παίκτης, κάτι που δείχνει σε όλον τον κόσμο.

Για την εικόνα που εκπέμπει η Liverpool με τον Jurgen Klopp στον πάγκο:

«Είναι εκπληκτικό αυτό. Απ’ έξω μπορείς να διακρίνεις τη σκληρή δουλειά που κάνει ο σύλλογος και ο Jurgen. Το επίπεδο της ομάδας είναι τεράστιο, τρομερό. Και βλέπεις ότι ο κόσμος το απολαμβάνει ακόμα. Νομίζω πως ο Jurgen αντιλήφθηκε από την πρώτη μέρα το πάθος των φιλάθλων και τα έδεσαν όλα μαζί για να δημιουργήσου αυτήν την υπέροχη ομάδα.

Όλοι θυμούνται την ομάδα που κέρδισε την Premier League και το Champions League. Και είναι διεκδικητές εδώ και χρόνια και πάλι φέτος. Για μένα, είναι πάντα ξεχωριστό να βλέπεις τη Liverpool να παίζει και το να επιστρέφω στο Liverpool είναι ακόμη πιο ιδιαίτερο, επειδή είναι η πρώτη φορά που θα δω ένα παιχνίδι εδώ στην Αγγλία μετά την απόσυρση μου από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο – και θα έπρεπε να είναι εδώ βέβαια, στο Liverpool».

photo credits: liverpoolfc.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *