Απέρριψε πρόταση για Grujic η Liverpool!

LIVERPOOL, ENGLAND - AUGUST 07: Marko Grujic of Liverpool holds off Tomas Rincon of Torino during the pre-season friendly match between Liverpool and Torino at Anfield on August 7, 2018 in Liverpool, England. (Photo by Jan Kruger/Getty Images)

Ενδιαφέρον από αρκετούς Ευρωπαϊκούς συλλόγους έχει συγκεντρώσει ο Σέρβος μέσος.

Η Liverpool απέρριψε πρόταση από την Torino για τον Marko Grujic.Ο Ιταλικός σύλλογος, επιθυμούσε να αποκτήσει τον 22χρονο μέσο ως δανεικό, με 10 εκατομμύρια ευρώ (9 εκατ. λίρες) οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι. 

Ωστόσο, η πρόταση αυτή απορρίφτηκε αμέσως από τους Reds, οι οποίοι κοστολογούν τον Σέρβο στις 20 εκατομμύρια λίρες. 

H Liverpool, η οποία ακόμη πιστεύει πως ο Grujic έχει μέλλον στο Anfield, είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει δανεικό, αφού πρώτα όμως υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα.

Νωρίτερα μέσα στο μήνα, όλα έδειχναν ότι ο Σέρβος μέσος θα συνεχίσει ως δανεικός στην Cardiff, όμως ο ίδιος προτίμησε να παραμείνει στην ομάδα και να εξετάσει εναλλακτικές επιλογές.

H Liverpool, έχει ενημερωθεί από τον μάνατζερ του Grujic, ότι η CSKA ενδιαφέρεται επίσης για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού. Πάντως, οι Ρώσοι, δεν έχουν κάνει ακόμη κάποια επίσημη προσέγγιση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *