Αν όχι σήμερα, τότε πότε; (Pregame)

Πληροφορίες αγώνα: Sheffield United vs Liverpool

Διοργάνωση: Premier League
Έδρα: Bramall Lane
Ημερομηνία: 28.02.2021

Ώρα έναρξης: 21:15
Διαιτητής: Jon Moss
Τηλεοπτική μετάδοση: Cosmote Sports 1HD

Νέα ομάδας:

Τέταρτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα, τέταρτη συναπτή ήττα και στο Anfield, το οποίο μέχρι πρότινος έμοιαζε με απόρθητο φρούριο, καθώς η Liverpool μετρούσε 68 παιχνίδια σερί χωρίς ήττα στο πλαίσιο της Premier League. Η τραγική εικόνα των Reds αποτυπώνεται στην βαθμολογία των 10 τελευταίων αγωνιστικών, όπου έχουν μαζέψει μόλις 8 πόντους, που αποτελούν την 3η χειρότερη συγκομιδή σε αυτό το διάστημα, με μοναδικές χειρότερες την Newcastle και την Southampton.

Η μάχη για την τετράδα αναμένεται σφοδρή, και η ομάδα του Jurgen Klopp πρέπει άμεσα να επιστρέψει στις νίκες αν θέλει να συμμετάσχει στο Champions League την επόμενη χρονιά. Η 4η West Ham βρίσκεται στο +5 από την Liverpool, ενώ Tottenham, Everton και Aston Villa απέχουν μόλις έναν βαθμό από την 6η Liverpool, με τις δύο τελευταίες να αριθμούν και παιχνίδι λιγότερο.

Για ακόμη μια φορά -κακόγουστο ανέκδοτο έχει καταντήσει πλέον- υπάρχουν νέα προβλήματα τραυματισμών, με τον Jordan Henderson να υποβάλλεται σε εγχείρηση, γεγονός που θα του στερήσει τη συμμετοχή του σε αγωνιστικές υποχρεώσεις για 6 με 8 εβδομάδες. Ο Fabinho επίσης δεν είναι έτοιμος για τη σημερινή αναμέτρηση, και με τους Van Dijk, Gomez και Matip να παραμένουν πάντα εκτός με πολύμηνους, σοβαρότατους τραυματισμούς, το αμυντικό δίδυμο θα στελεχώσουν πιθανότατα οι Kabak και Phillips.

O Diogo Jota επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από δυόμιση μήνες, όμως δεν είναι έτοιμος για το ταξίδι στο Sheffield, ενώ εκτός τεσσάρων γραμμών παραμένει και ο James Milner.

Στα πολύ δυσάρεστα νέα της εβδομάδας, ο πατέρας του Alisson Becker βρήκε τραγικό θάνατο σε ηλικία 57 ετών, λόγω πνιγμού στην Βραζιλία. Φυσικά, σε τέτοια συμβάντα, το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα και δεν είναι γνωστό το αν ο τερματοφύλακας της Liverpool θα είναι σε θέση να αγωνιστεί απόψε.

Αντίπαλος:

Σταθερά στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα παραμένει η Sheffield United, που μετράει μονάχα τρεις νίκες απέναντι σε West Brom, Newcastle και Manchester United. Με 11 πόντους έπειτα από 25 αγωνιστικές και στο -15 από την 17η Newcastle και την σωτηρία, φαίνεται πως το μόνο που απομένει για τους Blades είναι η μαθηματική επιβεβαίωση του υποβιβασμού και της επιστροφής στην Championship.

Απόντες λόγω τραυματισμού για το σύνολο του Chris Wilder είναι οι John Egan, Jack O’Connell, Sander Berge, Chris Basham, Lys Mousset, Jack Robinson, Jayden Bogle και Jack Rodwell.

Πιθανές εντεκάδες:

Sheffield United (3-5-2): Ramsdale – Ampadu, Jagielka, Bryan – Baldock, Lundstram, Norwood, Fleck, Stevens – McGoldrick, Sharp
Liverpool (4-3-3): Alisson – Alexander-Arnold, Kabak, Phillips, Robertson – Wijnaldum, Thiago, Jones – Salah, Firmino, Mane

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *