Ανακλήθηκε ο δανεισμός του Beck στην Famalicao – Παραχωρήθηκε στην Bolton!

Ανατροπή για την υπόθεση δανεισμού του νεαρού αμυντικού της Liverpool, Owen Beck, ο οποίος αποχώρησε από την πορτογαλική Famalicao και εντάχθηκε στην Bolton.

Ο 20χρονος αριστερός μπακ των Reds, Owen Beck, είχε παραχωρηθεί υπό μορφή δανεισμού στην πορτογαλική Famalicao, ώστε να βρει χρόνο συμμετοχής στο ποδόσφαιρο ανδρών και να εξελιχθεί στον δρόμο για την ένταξη και καθιέρωση του στην πρώτη ομάδα της Liverpool. Ωστόσο, το πλάνο δεν πήγε πολύ καλά για τον ανηψιό του Ian Rush, αφού παρέμεινε στον πάγκο στα τρία πρώτα παιχνίδια και στο τέταρτο δεν συμπεριελήφθη στην αποστολή.

Η Bolton και ο προπονητής των Wanderers, Ian Evatt, παρουσίασαν στην Liverpool μια άλλη προοπτική για τον νεαρό μπακ, που μπορεί να αγωνιστεί ως full back στο 3-4-3 της ομάδας στην League One, έχοντας από την άλλη πτέρυγα έναν έτερο «κόκκινο», τον επίσης δανεικό Conor Bradley.

Πράγματι, Liverpool και Bolton ήρθαν σε συμφωνία και ο Owen Beck θα παραχωρηθεί στην ομάδα της τρίτης κατηγορίας ως δανεικός για την σεζόν 2022/23.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *