Αναβάλλεται για ένα χρόνο το Africa Cup of Nations!

Αναβολή για ένα έτος παίρνει και επίσημα το Κύπελλο Αφρικανικών Εθνών, που ήταν προγραμματισμένο για τον Γενάρη του 2021.

Όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Αφρικανικού Ποδοσφαίρου σήμερα Τρίτη, το Κύπελλο Εθνών Αφρικής λαμβάνει αναβολή για έναν χρόνο μετά και τις ραγδαίες εξελίξεις του κορωνοϊού και αναμένεται να διεξαχθεί τον Γενάρη του 2022 αντί για του 2021, όπως είχε αρχικά οριστεί.

Τα προβλήματα που προκλήθηκαν στον τομέα της υγείας εν μέσω πανδημίας δεν άφησαν ανεπηρέαστο ούτε το ποδόσφαιρο με τις μεγάλες διοργανώσεις να αναβάλλουν την ολοκλήρωσή τους για περίπου 3 μήνες.

Έτσι και το Africa Cup of Nations αποφασίστηκε να πάρει παράταση προκειμένου παίκτες και ομάδες να είναι πλήρως έτοιμες για την διεξαγωγή του, αφότου έχει περάσει μια ολόκληρη και γεμάτη ποδοσφαιρική σεζόν.

Τι σημαίνει αυτό για την Liverpool; Οι Reds αναμενόταν να χάσουν για περίπου ένα μήνα (9 Γενάρη με 6 Φλεβάρη) τους Mohamed Salah, Sadio Mane και Naby Keita που θα είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Όπως όλοι ξέρουμε το συγκεκριμένο διάστημα είναι εξαιρετικά κομβικό σε μια σεζόν Premier League, ωστόσο μετά και τα τελευταία νέα ο Jurgen Klopp μπορεί κανονικά να υπολογίζει στους παίκτες του, που θα παίξουν φυσικά πολύ βασικό ρόλο στην προσπάθεια της ομάδας να διατηρήσει και του χρόνου τα σκήπτρα του πρωταθλητή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *