Ακόμα περιμένει τα χρήματα για Coutinho η Liverpool!

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Η Barcelona δεν έχει ξεπληρώσει ακόμα τη Liverpool για τη μεταγραφή του Philippe Coutinho, με τους Blaugrana να χρωστάνε στους Reds 93 εκατομμύρια ευρώ (88εκ. λίρες)!

Κοντεύουν δύο χρόνια από την αποχώρηση του Philippe Coutinho από την Liverpool για την Barcelona, με την ομάδα του Merseyside να βάζει στα ταμεία της 145 εκατομμύρια λίρες. Όμως εν τέλει, όπως αποδείχθηκε, η Barcelona δεν έχει πληρώσει ακόμα όλο το ποσό για αυτή τη μεταγραφή!

Πιο συγκεκριμένα, ο Ισπανικός σύλλογος, έχει πληρώσει συνολικά 52 εκατομμύρια ευρώ και χρωστάει στην Liverpool ακόμα 93 εκατομμύρια ευρώ! Απίστευτο κι όμως αληθινό, περίπου δύο χρόνια μετά και οι Reds περιμένουν ακόμα τα χρήματα τους!

Δεν γνωρίζουμε πια θα είναι η κίνηση της ομάδας αλλά θα έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον, μιας και τα σενάρια για αποχώρηση του Coutinho από την Barcelona έχουν…φουντώσει και μένει να δούμε πόσο ακόμα θα περιμένει η Liverpool.

Το σίγουρο είναι ότι τέτοιες κινήσεις δεν αρμόζουν σε έναν σύλλογο όπως η Barcelona και οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται και τα χρήματα να δίνονται. Όλα είναι ανοιχτά και το επόμενο διάστημα αναμένουμε νέες εξελίξεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *