Ακυβέρνητο καράβι η ομάδα μας | Brighton 3-0 Liverpool: Match Review

Η Liverpool δεν εμφανίστηκε ποτέ στο Amex Stadium και ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 από την Brighton, η οποία την προσπέρασε στη βαθμολογία της Premier League, αφήνοντας τους Reds στην 8η θέση.

Επόμενο ματς για τους Reds, την Τρίτη 17/1 (21:45) με τη Wolves στο Molineux για τον επαναληπτικό του 3ου Γύρου του FA Cup.

Οι τραγικές εμφανίσεις της Liverpool συνεχίζονται και το 2023.

Αυτή τη φορά η ομάδα του Jurgen Klopp ηττήθηκε κατά κράτος με 3-0 από την Brighton στο Amex Stadium για την 20ή αγωνιστική της Premier League.

Οι Reds υστέρησαν στα πάντα, μέσα σε 7 λεπτά στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους δέχτηκαν 2 γκολ από τον March και ο Welbeck πέτυχε το 3ο της Brighton.

Έτσι, η Liverpool δέχτηκε δεύτερο διαδοχικό χαστούκι στο πρωτάθλημα μετά την Brentford και έπεσε στην 8η θέση (28 βαθμούς).


Οι συνθέσεις

Brighton: Sanchez; Gross, Dunk (Webster 90+1′), Colwill, Estupinan; Mac Allister (Sarmiento 83′), Caicedo; March, Lallana (Veltman 66′), Mitoma (Lamptey 90+1′); Ferguson (Welbeck 66′)

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip (Gomez 68′), Konate, Robertson; Fabinho (Keita 68′), Henderson (Elliott 68′), Thiago; Salah, Oxlade-Chamberlain (Doak 68′), Gakpo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *