Αγωνιστικά λεπτά για τους Βραζιλιάνους με τη Bologna!

Οι Alisson Becker, Fabinho και Roberto Firmino θα παίξουν με την Bologna την Πέμπτη.

Η βραζιλιάνικη τριάδα εντάχθηκε στο προπονητικό κέντρο της Liverpool στο Evian το Σαββατοκύριακο και είναι πιθανό να αγωνιστεί για 30 λεπτά ο καθένας σε ένα από τα τελευταία φιλικά της ομάδας πριν την έναρξη της σεζόν.

Ο Jurgen Klopp δήλωσε στο Liverpoolfc.com: «Θα έχουν χρόνο παιχνιδιού. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα παιχνίδια τώρα. Θα δούμε. Παίζουμε δύο φορές 60 λεπτά, μεταξύ των δύο παιχνιδιών υπάρχει μια ώρα διάλειμμα, ώστε να μπορούμε να τους δώσουμε 30 λεπτά για να παίξουν.

«Ο Ali ίσως είναι λίγο περισσότερο, αλλά τα 30 είναι μάλλον αρκετά για τα πρώτα λεπτά του ξανά σε παιχνίδι.

«Είναι λοιπόν πολύ καλό που μπορούμε να το κάνουμε αυτό και όλοι θα έχουν αγωνιστικά λεπτά. Οι περισσότεροι παίκτες θα παίξουν τώρα 60 λεπτά προφανώς, αλλά αυτοί που επέστρεψαν αργότερα πιθανότατα το πολύ 30. Αλλά είναι υπέροχο».

Όταν ρωτήθηκε για τη φυσική κατάσταση των Alisson, Fabinho και Firmino, ο Klopp δήλωσε: «Επιτρέψτε μου να το πω έτσι, σε τρεισήμισι εβδομάδες, σε τρεις εβδομάδες δεν μπορείτε να φέρετε το σώμα σας σε πραγματικά κακή κατάσταση, ακόμα κι αν το προσπαθούσατε.

«Αλλά προφανώς κάναμε τα εργομετρικά τεστ και είχαν εντυπωσιακούς αριθμούς – ο Bobby και ο Fab, οι τερματοφύλακες δεν το κάνουν αυτό. Φαίνονται σε φόρμα, είναι σε φόρμα.

«Νομίζω ότι και οι δύο έχουν πραγματικά μεγάλες φιλοδοξίες. Ο Fab μόλις υπέγραψε ένα νέο συμβόλαιο, ο Bobby είναι ο Bobby και σήμερα το πρωί στην προπόνηση έμοιαζε όταν κάποιος σκέφτεται τώρα στην άλλη ομάδα, “Έχω μερικά δευτερόλεπτα με τη μπάλα”, τότε ο Bobby επιστρέφει και βεβαιώνεται ότι αυτό είναι δεν ισχύει πια.

«Είναι απλά ωραίο να τους έχεις εδώ, όλα δείχνουν πολύ καλά. Τώρα όμως ξεκινά το αποφασιστικό μέρος της προετοιμασίας και τώρα πρέπει να τα κάνουμε όλα μαζί. Για αυτό, έχουμε περίπου 10 ημέρες και τέσσερα παιχνίδια για να το προετοιμάσουμε – αυτό που θα προσπαθήσουμε με τα δύο παιχνίδια με τη Bologna και τα δύο παιχνίδια με τη Bilbao και την Osasuna.

«Μετά η Norwich μας περιμένει, οπότε δεν έμεινε πολύ πια. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *